Θεσσαλονίκη: Άνεργος με ανάπηρη γυναίκα χάνει σε πλειστηριασμό τη μοναδική του κατοικία!

Ζητά να του μειωθεί η δόση

Must Read

Μία τραγική φιγούρα αποτελεί ο Γιώργος Νίκογλου από τη συμπρωτεύουσα, ο οποίος κάνει έκκληση για να μην χάσει το σπίτι του στον πλειστηριασμό για ένα χρέος που έχει ύψους 56.000 ευρώ. Την ίδια ώρα η γυναίκα του έχει 74% αναπηρία.

«Μία ρύθμιση σωστή θέλω να γίνει με την τράπεζα, να πληρώνω μία δόση και να ζούμε με αξιοπρέπεια», είπε ο καταγγέλλων, Γιώργος Νίκογλου. Ανέφερε πως από το 2006 έως το 2014 πλήρωνε δόση 700 ευρώ κάθε μήνα, ενώ στο αίτημά του να μειωθεί η δόση δεν ανταποκρίθηκε η τράπεζα. Όπως είπε ο ίδιος ο διευθυντής της τράπεζας του είχε πει να προσπαθήσει να μπει στον νόμο Κατσέλη, όπως και έγινε, κατέθεσαν τα χαρτιά, ωστόσο η δικαστής έκρινε πως στο μέλλον το ζευγάρι θα βγάλει κέρδη λόγω του καταστήματος οπτικών που διέθετε.

Το κατάστημα του κ. Νίκογλου έκλεισε το 2018, ενώ τώρα με τη βοήθεια των συμπολιτών του εργάζεται εδώ και 6 μέρες ως κηπουρός. «Εγώ από το σπίτι δεν μπορώ να βγω, η γυναίκα μου νιώθει ασφάλεια μόνο εκεί μέσα, έξω παθαίνει κρίσεις, έχει τάσεις αυτοκτονίας» δήλωσε. Πρόσθεσε ότι το 2019 η σύζυγός του είχε νοσηλευτεί για 1μιση μήνα στο ΑΧΕΠΑ, μπήκε σε μια θεραπεία, κυλούσαν θετικά τα πράγματα, ωστόσο τώρα με τον πλειστηριασμό, «γύρισαν 8-10 χρόνια πίσω».

Διαβάστε ακόμα:

Πετάνε στον δρόμο οικογένεια με ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This