Καύσιμα με βερεσέ: Χρέη χιλιάδων ευρώ σε βενζινάδικα!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων

Must Read

Οι απίστευτες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων αλλά και το συνεχές ράλι στην βενζίνη έχει φέρει στην καθημερινότητά μας μία σειρά περιστατικών που θυμίζουν άλλες… εποχές! Κάποιοι πολίτες επιλέγουν να βάζουν καύσιμα και να φεύγουν χωρίς να πληρώσουν, και κάποιοι άλλοι ζητούν να τούς τα γράψουν στο… τεφτέρι!

Η πρόεδρος βενζινοπωλών, Μαρία Ζάγκα μίλησε για τα χρέη χιλιάδων ευρώ σε βενζινάδικα, αλλά και για εκείνους που βάζουν βενζίνη και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν. «Οι οδηγοί ζητούν… βερεσέ για λίγα καύσιμα» λέει με νόημα η κ. Ζάγκα, ενώ επισημαίνει ότι οι τιμές στα καύσιμα οδηγούνται σε ακραίο σημείο. Όπως αποκαλύπτουν μάλιστα πολλοί πρατηριούχοι, οδηγοί μηχανών βάζουν ακόμα και 3,5 ευρώ, ενώ δεν λείπουν και κάποιοι που γεμίζουν το ρεζερβουάρ και εξαφανίζονται.

Για το θέμα μίλησε και η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπώλων Μαγνησίας, Βάσω Κοντοχρήστου, η οποία εξήγησε ότι «επειδή υπάρχει πλαφόν στο μέσο περιθώριο κέρδους η τιμή αλλάζει μόνο όταν υπάρχει ανεφοδιασμός». Συγκεκριμένα δε για τη Μαγνησία, η ίδια ανέφερε πως και εκεί παρατηρείται το φαινόμενο της πίστωσης και πως όσοι πρατηριούχοι μπορούν, εξυπηρετούν τους οδηγούς. «Γενικότερα οι τιμές έχουν ξεφύγει, εδώ στη Μαγνησία είμαστε σχεδόν στο 2.28/lt, ενώ στην Αλόννησο κοντεύει τα 2.70/lt» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος ΙΝΚΑ, Αλέξης Αλεξόπουλος, σημείωσε πως πρέπει να ληφθούν μέτρα σε δύο επίπεδα: το ένα αφορά τους ελέγχους το δεύτερο μία υπεύθυνη αντιμετώπιση από το κράτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This