Τραγωδία με διαμελισμό ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Το κεφάλι της πολτοποιήθηκε»

Σοβαρά ερωτήματα για το φρικτό δυστύχημα

Must Read

Ένα τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, όταν βυτιοφόρο κάνοντας όπισθεν δεν αντιλήφθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα που διέσχιζε τον δρόμο με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την διαμελίσει.

Η γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο προκειμένου να πάει στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης όπου πραγματοποιεί Πατριαρχική Θεία Λειτουργία ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Λόγω της συγκεκριμένης επίσκεψης υπήρχε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας στο σημείο, και για αυτό ο δρόμος ήταν κλειστός.

Σύμφωνα με όσα όσα είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του βυτιοφόρου όταν διαπίστωσε ότι ο δρόμος προς τον ιερό ναό ήταν κλειστός με σήμα της αστυνομίας άρχισε να κάνει όπισθεν χωρίς να αντιληφθεί ότι εκείνη τη στιγμή η ηλικιωμένη περνούσε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της και να την διαμελίσει.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Σε κατάσταση σοκ είναι οι περίοικοι από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα και όσα είδαν. Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού είπε στον ΑΝΤ1 ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν «δεν την πρόσεξε ο οδηγός του βυτιοφόρου και έπεσε πάνω της. Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της». Τα τραύματα της γυναίκας μετά την παράσυρσή της από το βυτιοφόρο ήταν τόσο βαριά ώστε μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής να μην καταφέρουν να αναγνωρίσουν την ηλικιωμένη, τη σορό της οποίας παρέλαβε ασθενοφόρο.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This