Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ανατροπή στην υπόθεση – Το DNA έδειξε ότι δράστης δεν είναι ο ισοβίτης!

«Σε όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε λάθος ύποπτος στο κάδρο, ο βοσκός έφυγε από την περιοχή» δηλώνει η δικηγόρος του θύματος

Must Read

Αλλάζουν τα δεδομένα στην περίεργη ιστορία του βιασμού μίας νεαρής κοπέλας σε ερημική παραλία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, καθώς τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων DNA έδειξαν ότι, τελικά ο 57χρονος τρόφιμος των φυλακών Κασσάνδρας δεν είναι τελικά ο δράστης. Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών πλέον ένας βοσκός.

Για λάθη από πλευράς των αρχών κάνει λόγο η πλευρά του θύματος. Όπως είπε η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, οι έρευνες πλέον στρέφονται μετά απ’ αυτή την εξέλιξη στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη, τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» ανέφερε με νόημα η δικηγόρος.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε. «Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.

Στο επίκεντρο ένας βοσκός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βοσκός που αναζητείται, φαίνεται πως έχει εξαφανιστεί. «Το DNA με το οποίο έγινε η ταυτοποίηση για το βοσκό από ό,τι πληροφορούμαι το πήραν από κλινοσκεπάσματά του. Σε όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε λάθος ύποπτος στο κάδρο, ο βοσκός έφυγε από την περιοχή, μάθαμε ότι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και μπορεί τώρα να έχει περάσει τα σύνορα, ή οτιδήποτε άλλο», κατέληξε η δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμα:

Όλα τούμπα στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης στη Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This