Ο Ηρακλειώτης Χάρης Γεωργιακάκης, εκπαιδευτικός της χρονιάς!

Must Read

Από το Ηράκλειο είναι ο άνδρας που έλαβε τον τίτλο «εκπαιδευτικός της χρονιάς», στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, στον Ταύρο. Πρόκειται για τον Χάρη Γεωργιακάκη και είναι δάσκαλος σε τριθέσιο δημοτικό σχολείο στα Βορίζα Ηρακλείου.

Ο νεοδιόριστος εκπαιδευτικός παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια μίας πρώην Υπουργού Παιδείας, της Άννας Διαμαντοπούλου, που ήταν και η πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης που τον επέλεξε.

Το ενδιαφέρον του για τα παιδιά και ο τρόπος που φροντίζει να τους μεταφέρει τις γνώσεις, αλλά πρωτίστως την αγάπη για τη μάθηση και το σχολείο, ήταν αυτά που του έδωσαν την πρωτιά! «Θέλω να ευχαριστήσω, τα παιδιά, τους γονείς και τους συναδέλφους και αφιερώνω το βραβείο στο σύνολο των εκπαιδευτικών, που τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας έδωσαν όλο τους το είναι για να στηρίξουν την εκπαίδευση. Κυρίως όμως σε εκείνους που επιλέγουν να υπηρετήσουν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες. Ο καλός δάσκαλος δεν είναι μόνο αυτός που διδάσκει, αλλά εκείνος που εμπνέει. Αντιλαμβανόμαστε αυτό που κάνουμε ως λειτούργημα και η χαρά μας είναι η χαρά των παιδιών… Υπάρχουν μονάδες που πρέπει να τύχουν ίσων ευκαιριών. Έχω επιλέξει συνειδητά ότι ανήκω σε αυτό το σχολείο, παρά το ότι μπορούσα να υπηρετήσω κοντά στο σπίτι μου» επεσήμανε ο κ. Γεωργιακάκης.

«Αν δει κανείς το σχολείο που πήγε, πως ήταν και πως είναι σήμερα, την ιδιαιτερότητα της τοπικής κοινωνίας, ποια ήταν και πως έγινε, θα καταλάβει γιατί πήρε την υψηλότερη βαθμολογία μακράν από τις άλλες υποψηφιότητες και γιατί μας έκανε υπερήφανους”» είπε από πλευράς της η κα Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This