Βιασμός ανήλικης αθλήτριας: Απολογείται ο 39χρονος

Ο προπονητής δικάζεται για βαριά αδικήματα σεξουαλικής βίας σε βάρος του κοριτσιού

Must Read

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 9/6, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία ανήλικη αθλήτρια. Η δίκη έχει μπει στην τελική ευθεία και σήμερα αναμένεται η απολογία του 39χρονου κατηγορούμενου.

Ο 39χρονος σήμερα προπονητής κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου. Τις δικές του απαντήσεις για όσα έγιναν πριν 10 χρόνια με την 21χρονη σήμερα, αθλήτρια ιστιοπλοΐας που τον καταγγέλλει για βιασμό ενόσω ήταν ανήλικη, θα δώσει ο 39χρονος. Ο προπονητής που καταγγέλθηκε από την αθλήτρια στην αρχή του κινήματος meToo τον Ιανουάριο του 2021, καλείται να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται, όταν η αθλήτρια ενθαρρυμένη από την χρυσή Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου πήγε στις αρχές και μίλησε για όσα ισχυρίζεται ότι υπέστη από τα 11 έως τα 14 της χρόνια από τον άνθρωπο που την προπονούσε στο αγαπημένο της άθλημα.

Ο προπονητής ισχυρίζεται πως ο δεσμός που, όπως αναφέρει, είχε με την 21χρονη είχε την αποδοχή, αν όχι την έγκριση, των γονιών της αθλήτριας και ειδικά της μητέρας της. Οι γονείς της, ωστόσο, στις καταθέσεις τους, αρνήθηκαν κάθε τέτοια εκδοχή αναφερόμενοι σε μία ζεστή φιλική σχέση που διατηρούσαν με τον 39χρονο, τον οποίο εμπιστεύονταν. Κατέθεσαν επίσης πως πληροφορήθηκαν όσα συνέβαιναν, ενώ οι ίδιοι δέχονταν ως συνδαιτυμόνα τους τον κατηγορούμενο, από μήνυμα που τους έστειλε η κόρη τους.

Ξέσπασε σε λυγμούς η αθλήτρια…

Η καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει ότι οπροπονητής της παρενοχλούσε αρχικά λεκτικά από την ηλικία των 9 ετών, λέγοντάς της «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις». Στη συνέχεια, η αθλήτρια έχει υποστήριξε ότι η λεκτική παρενόχληση, εξελίχθηκε σε σωματική κακοποίηση και έχει κάνει λόγο για βιασμό με όλο το νόημα στην ηλικία των 12 ετών.

«Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε» είχε περιγράψει σε συνέντευξη της, ενώ έκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής της και της οικογένειάς της, προκειμένου να μη μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. «Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεξα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This