Η ΔΕΗ επιβραβεύει τον Στάσση!

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας προτείνει την επανεκλογή του golden boy και καλείται να επικυρώσει και τα 351.700€ της αμοιβής του για το 2021

Must Read

Επανεκλογή του golden boy της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας στη γενική συνέλευση των μετόχων που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου.

Η συνέλευση θα κληθεί να επικυρώσει, επίσης, τις προκλητικές αμοιβές του κ. Στάσση, που συνεχίζει ανενόχλητος να χτίζει τις υπερπολυτελείς κατοικίες του στην Τζιά, την ώρα που η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών της ΔΕΗ αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις ιλιγγιώδεις αυξήσεις των λογαριασμών.

Το 4ο θέμα της συνέλευσης είναι η επικύρωση των αποδοχών της διοίκησης, όπου ξεχωρίζουν τα 351.700 ευρώ της αμοιβής του κ. Στάσση για το 2021, ήτοι 339.900 ευρώ για τη θέση του επικεφαλής της ΔΕΗ, και άλλα 11.800 ευρώ για τη θέση του επικεφαλής της ΔΕΗ Ανανεώσιμες!

Τι κι αν η κοινωνία υποφέρει από τη ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής; Τι κι αν σύσσωμη η αντιπολίτευση καταγγέλλει τις εξοργιστικές αποδοχές του (εξαπλάσιες των αποδοχών του προηγούμενου διευθύνοντος συμβούλου); Η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα θεωρούν όλα καλώς καμωμένα και επιβραβεύουν τον κ. Στάσση με την ανανέωση της θητείας του.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι… μοναχοφαγάδες!

Άξιος! Άξιος!

Μόνο για ένα πράγμα δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό και τον επικεφαλής της ΔΕΗ: ότι είναι μοναχοφαγάδες. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι έχουν εκτοξευθεί συνολικά οι αποδοχές των μελών του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης από 337.743 ευρώ το 2019 σε 1.062.000 το 2021, μια αύξηση κοντά στο 300%!

Εάν, μάλιστα, συνυπολογιστούν και οι αμοιβές των γενικών διευθυντών, οι οποίοι αυξήθηκαν από επτά σε 15, για το έτος 2021 οι αποδοχές ανήλθαν στο ποσό των 5.710.000 ευρώ, έναντι 3.460.000 ευρώ το 2020.

Σε αυτή τη συγκυρία, μόνο θυμηδία προκαλεί η χθεσινή ανακοίνωση της ΔΕΗ, ότι ο κ. Στάσσης υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας! Πρόκειται, εξάλλου, για την επιχείρηση που μαζί με τους υπόλοιπους παρόχους μεθόδευσε την καταλήστευση νοικοκυριών και επιχειρήσεων μέσω της ρήτρας, χωρίς καν να έχει την ευθιξία να τους ενημερώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This