Απορρίφθηκε το αίτημα Πισπιρίγκου για επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

«Θα πρέπει να συνεχιστεί η τοξικολογική διερεύνηση ώστε να είναι επαρκή τα στοιχεία για τη Τζωρτζίνα»

Must Read

Απορρίφθηκε από την ανακρίτρια το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει με αίτημά της να γίνει επανεξέταση των δειγμάτων αίματος της Τζωρτζίνας στο τοξικολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η ανακρίτρια απέρριψε το αίτημα, με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη κωλυσιεργεί, αφού το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε υποστεί ζημιές από πλημμύρα και δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

«Θα πρέπει να συνεχιστεί η τοξικολογική διερεύνηση ώστε να είναι επαρκή τα στοιχεία για τη Τζωρτζίνα»

Το δικό του σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις έκανε ο Αριστείδης Τσατσάκης, καθηγητής τοξικολογίας της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

«Το αίτημα είχε ζητηθεί στο εργαστήριο από τον κ. Παπαδόπουλο και είχε γίνει πριν μερικές ημέρες. Είναι μια τραγική υπόθεση που αφορά σε τρεις θανάτους των παιδιών. Τα δύο προηγούμενα περιστατικά από ό,τι φαίνεται δεν είχαν κάποια σχέση με τοξικολογική διερεύνηση. Δηλαδή δεν υπήρχε κάτι που να είχε να κάνει με τοξικό παράγοντα, υπήρχαν άλλα αίτια. Αναφέρομαι στη Μαλένα και την Ίριδα. Για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, υπήρχε τοξικολογικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι όταν βγήκε το αποτέλεσμα, δεν αποδίδει κάπου την υπόθεση ότι η κεταμίνη δόθηκε οπωσδήποτε από τη μητέρα», ανέφερε ο κ. Τσατσάκης.

«Όταν θες να συνδέσεις το τοξικολογικό αποτέλεσμα για να βγάλεις περαιτέρω συμπεράσματα, θα πρέπει να γίνουν και περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να διευκρινιστεί πότε και πώς δόθηκε η κεταμίνη. Στην τοξικολογική διερεύνηση παρουσιάζονται και άλλα φάρμακα που πρέπει επίσης να διερευνηθούν. Αφού αποδίδεται αυτή τη στιγμή ο θάνατος σε μια τοξική ουσία, θα πρέπει να συνεχιστεί η τοξικολογική διερεύνηση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This