Γκύζη: «Ο άνδρας της 62χρονης έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας»

Οι γείτονες είπαν ότι δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στου Γκύζη, με τις Αρχές να αναμένουν με ενδιαφέρον την ιατροδικαστική έκθεση, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της, στην οδό Τσοπανάκου 8, γεμάτη μώλωπες, από διασώστες του ΕΚΑΒ, τους οποίους ενημέρωσε ο σύζυγός της, που έκτοτε αναζητείται.

Δείτε ακόμη: Θρίλερ στου Γκύζη: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα

Μέχρις στιγμής οι αρχές δεν έχουν φτάσει στα ίχνη του, ενώ πληροφορίες θέλουν τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ να έχουν λάβει εντολή, να σταματούν όποιον εντοπίζουν, που μοιάζει στον αναζητούμενο και να τον ελέγχουν.

Την ίδια στιγμή, στην ΕΛΑΣ περιμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, ώστε να διαπιστώσουν από πού προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Το σπίτι του ζευγαριού από την Αλβανία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, το ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγε ό,τι έβρισκε.

Δείτε ακόμη: Γκύζη: Το σπίτι όπου εντοπίστηκε νεκρή η 62χρονη – Αναζητείται ο σύζυγός της

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 62χρονης έτρεξε στο διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα ο άνδρας με τη βοήθεια του γείτονά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σε κάθε περίπτωση, γείτονες του ζευγάριου περιγράφουν τον άνδρα ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες. Τονίζουν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να καυγαδίζει. Οι ίδιοι λένε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

https://www.youtube.com/watch?v=Lf8_M6uOkvQ&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This