Θρήνος στο Παγκράτι για την αδικοχαμένη μητέρα που άφησε πίσω της δύο παιδάκια

Είχε ετοιμάσει βαλίτσες για να πάει μαζί με τα παιδάκια της να βρει τον σύζυγό της στη Νάξο

Must Read

Δεν την χωράει ανθρώπινους νους την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Παγκράτι, όπου μια 36χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από το μπαλκόνι, στην προσπάθειά της να μπει στο σπίτι της.

Η 36χρονη θα πήγαινε μαζί με τα παιδιά της να συναντήσει τον σύζυγό της στη Νάξο και είχε ετοιμάσει τα πράγματά της και τις βαλίτσες των παιδιών. Αφού μπήκε στο αυτοκίνητό της μαζί με τα αγγελούδια της, ηλικίας 2 και 5 ετών, αλλά και μαζί με μια θεία της, η 36χρονη συνειδητοποιήσε πώς ξέχασε κάτι και επέστρεψε στο διαμέρισμά της στον 3ο όροφο, προκειμένου να το πάρει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr.

H άτυχη γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, ωστόσο δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει και αγχώθηκε. Έτσι, ζήτησε από μια γειτόνισσά της να της ανοίξει για να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι της, που βρισκόταν κοντά στο δικό της.

Ωστόσο, η  άτυχη 36χρονη φέρεται ότι γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

https://www.youtube.com/watch?v=CiPg1uL5P1k

Συντετριμμένοι οι γείτονες, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς συνέβη το κακό από τη μια στιγμή στην άλλη. Όπως λένε, η γυναίκα είχε πηδήξει πάλι από μπαλκονι σε μπαλκόνι χωρίς ωστόσο να δυσκολευτεί.

Δείτε τι δήλωσε ένας γείτονάς της:

https://www.youtube.com/watch?v=c9BvDq4WL8s

Φωτο/βίντεο: Prototema

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This