Στα μαύρα τα Χανιά για την 22χρονη Γεωργία που κατέρρευσε ξαφνικά στην Κομοτηνή

Το ρολόι που φορούσε και κατέγραφε τους παλμούς της ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις για τον θάνατό της

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινότητα στο χωριό Παλαιά Ρούματα του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά (τόπος καταγωγής), μετά τη είδηση του ξαφνικού θανάτου της 22χρονης Γεωργίας, η οποία σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής και άφησε την τελευταία της πνοή χθες κατά τη διάρκεια προπόνησης στο στάδιο του Πανεπιστημίου.

Η νεαρή φοιτήτρια ήταν αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων και μάλιστα, τον Απρίλιο έλαβε μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών–Γυναικών που διεξήχθη στο Ηράκλειο, συμμετέχοντας στα σπριντ σε 100 και 200 μέτρα, αλλά και στην σκυταλοδρομία 4×100.




Η 22χρονη έκανε συχνά προπονήσεις μόνη της στο στάδιο, καθώς όπως αναφέρει το ThrakiSportS δεν πήρε μεταγραφή σε κάποιον σύλλογο της Κομοτηνής όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο εκεί, αλλά έμεινε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Σε μια από αυτές τις μοναχικές προπονήσεις της χθες, υπό ισχυρή βροχόπτωση μάλιστα, η Γεωργία κατέρρευσε ξαφνικά και έμεινε αναίσθητη στο ταρτάν. Την ώρα που την εντόπισαν και προσπάθησαν να την επαναφέρουν κάνοντας ανάνηψη, όλα είχαν τελειώσει, η άτυχη κοπέλα είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Αυτό που επισημάνθηκε από τις Αρχές, είναι το ρολόι που φορούσε η 22χρονη, το οποίο εκτός από τους χρόνους της στην προπόνηση, κατέγραφε και τους παλμούς της καρδιάς της. Θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί αν μπορεί να δώσει κάποια στοιχεία για το πότε ακριβώς κατέρρευσε η κοπέλα και πόση ώρα έμεινε στο έδαφος πριν την εντοπίσουν.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του ξαφνικού θανάτου της νεαρής φοιτήτριας και αθλήτριας πιθανόν να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διεξαχθεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This