«Μου κρατούσε το χέρι και έπεφτε στο κενό» – Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης που έπεσε από μπαλκόνι

«Θα έπαιρνε μαζί της και την κόρη μου» λέει η γειτόνισσα της άτυχης μητέρας

Must Read

Θρήνο έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός μιας 36χρονης γυναίκας στο Παγκράτι, η οποία έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε, στην προσπάθειά της να μπει στο σπίτι της.

Η νεαρή γυναίκα και μητέρα δύο μικρών παιδιών, ετοιμαζόταν να πάει μαζί με τα αγγελούδια της στη Νάξο όπου θα συναντούσε τον σύζυγό της, όταν ενώ είχε ήδη επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο συνειδητοποιήσε ότι είχε ξεχάσει μια τσάντα και επέστρεψε στο διαμέρισμά της για να την πάρει. Η 36χρονη προσπάθησε να ανοίξει, ωστόσο η κλειδαριά κόλλησε και η ίδια επιχείρησε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι της γειτόνισσας.

Η γειτόνισσα του διπλανού διαμερίσματος περιέγραψε πώς έγινε το τραγικό συμβάν: «Από τη δική μου τη βεράντα, για να πας στην άλλη τη βεράντα, έπρεπε να δρασκελίσεις ένα μέτρο για να βγεις από τη δική μου τη βεράντα, με το ένα πόδι να πας στο άλλο πόδι… μπορεί να πηδήξει μια γυναίκα με φουστάνι και σαγιονέρες; Μπορεί να πηδήξει στο ένα μέτρο;» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι η κόρη της προσπάθησε να αποτρέψει τη γυναίκα να πηδήξει, ωστόσο εκείνη ήταν σίγουρη ότι θα τα καταφέρει.

Όπως περιγράφει η γυναίκα, τη στιγμή που η 36χρονη πάτησε το ένα της πόδι στο μάρμαρο του μπαλκονιού και προσπάθησε να περάσει το κάγκελο, ένα κομμάτι από το τσιμέντο υποχώρησε μαζί με το μάρμαρο, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει στο κενό και βρει τραγικό θάνατο. Μάλιστα, σύμφωνα με την περιγραφή, η κόρη της γειτόνισσας, κρατούσε το χέρι της άτυχης γυναίκας και προσπαθούσε να την βοηθήσει αλλά ήταν αδύνατο. Μάλιστα, η ίδια κινδύνεψε να πρασυρθεί.

«Και το παιδί μου έχει πανικοβληθεί, έχει στεναχωρηθεί, έχει κλονιστεί. Πως δεν πήρε το παιδί μου, με το χέρι που το κρατούσε συνέχεια και την κράταγε σφιχτά-σφιχτά… Μου λέει το παιδί μου: “Μάνα, μου κράταγε το χέρι… έπεφτε στο κενό, φώναξα βοήθεια και αυτή μου κράταγε το χέρι και έφευγε”, μου λέει. “Πως δεν με πήρε μαζί της…”. Θα την έπαιρνε μαζί της και αυτή στο γκρεμό» δήλωσε η γειτόνισσα μιλώντας στο Live News.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε ότι παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και πριν από 45 χρόνια: «Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί δίπλα, από το δικό μας το σπίτι, πριν 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της. Άστα.. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, μας βρήκε και άλλη λαχτάρα και θυμήθηκα και το πριν 45 χρόνια» πρόσθεσε η γειτόνισσα.

Σημειώνεται ότι συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα την άτυχη γυναίκα στη Νάξο.




Δείτε επίσης: Θρήνος στο Παγκράτι για την αδικοχαμένη μητέρα που άφησε πίσω της δύο παιδάκια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This