Γρηγόρης Λέων: «Ασφυκτικός ο θάνατος για Μαλένα και Ίριδα» – Αύριο το πόρισμα Καρακούκη

Must Read

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο αναμένεται ο προϊσταμένος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης να καταθέσει στον εισαγγελέα το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα.

«Ο κ. Καρακούκης αυτό που επέλεξε δεν είναι απλά να διαβάσει τα ευρήματα που ήδη υπήρχαν, αλλά να τα επιβεβαιώσει ένα προς ένα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ζητηθεί όποιος μελλοντικός επανέλεγχος» είπε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και συμπλήρωσε:

«Το πόρισμα έχει μια αιτία θανάτου αδιαμφισβήτητη που υπερκεράζει όχι απλά όποια προηγούμενη αιτία, αλλά παραμένει η ακλόνητη αιτία θανάτου για τα δύο πρώτα παιδιά και σταματά την παραφιλολογία». 

Ο Γρηγόρης Λέων τόνισε ότι όλα τα ευρήματα, ειδικά για την Ίριδα, δείχνουν ασφυκτικό θάνατο«Και στη Μαλένα όμως με όλους τους επανελέγχους οδηγούμαστε στο ίδιο μοτίβο θανάτου», διευκρίνισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, εξήγησε ότι εφόσον στο πόρισμα αναγράφεται με σαφήνεια η αιτία θανάτου κι όχι μια πιθανή αιτία θανάτου, η αστυνομία θα καλέσει μάρτυρες από την οικογένεια, το φιλικό περιβάλλον, καθώς και πρόσωπα που ήταν παρόντα την ώρα του θανάτου του βρέφους που κατέληξε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This