Πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Πέθανε ο σύζυγος της, Γιάννης Κοντούλης!

Είχε πέσει σε κώμα μετά την άνιση μάχη του με τον καρκίνο

Must Read

Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης, σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, μετά από σκληρή, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στο «Happy Day», ο Γιάννης Κοντούλης «πάλεψε, όπως σε όλη του τη ζωή, πάντα με τη δύναμη και το θάρρος που τον χαρακτήριζε». «Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν, πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά. Ο Γιάννης είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός. Τον γνώριζα από την πορεία του», περιέγραψε ο δημοσιογράφος. «Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έλεγε τίποτα σε κανέναν. Δυστυχώς, ο Γιάννης “έφυγε” στις 4:30 το πρωί, στο ιατρικό Κέντρο», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Νομίζω ότι αυτό το πλήγμα θα τη στεναχωρήσει πάρα πολύ, γιατί είχε εναποθέσει σε αυτόν τον άντρα τη ζωή της, την χαρά της, την ανεμελιά της, την ψυχική της ηρεμία. Ήταν συνέχεια μαζί», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, την 1η Ιουνίου του 2011.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/6LLYb50uHXc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This