ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑνάβυσσος: Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα – Επέβαιναν ηθοποιοί της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» - Ένας τραυματίας

Ανάβυσσος: Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα – Επέβαιναν ηθοποιοί της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» – Ένας τραυματίας

Στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Δύο ταχύπλοα σκάφη συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Θυμάρι, στην Παλαιά Φώκαια, κοντά στην Ανάβυσσο. 

Στα ταχύπλοα επέβαιναν συνολικά 16 ηθοποιοί της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», της Ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα.

Από την σύγκρουση προέκυψε ένας τραυματισμός, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί, ακόμη, οι συνθήκες υπό τις οποίες συγκρούστηκαν τα δυο σκάφη.

Ο επιβάτης που τραυματίστηκε δεν είναι σοβαρά αλλά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι 15 βγήκαν σώοι στην ξηρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης