Ηράκλειο: Πουτ δε κοτ ντάουν – Έκλεψε κότες και κουνέλια από τους γείτονές του

Το σενάριο της διαφήμισης μοιάζει να είναι βγαλμένο από την ζωή τελικά

Must Read

Αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης προχώρησαν σε μία περίεργη σύλληψη την Κυριακή. Σε τυχαίο έλεγχο εντόπισαν στο όχημα ενός 69χρονου τα κλοπιμαία που πρόδωσαν τη δράση του. 

Ο ηλικιωμένος μέσα στο όχημά του είχε κότες και κουνέλια, ενώ οι κινήσεις του προκάλεσαν εντύπωση στους αστυνομικούς.

Όλοι θυμόμαστε την πετυχημένη διαφήμιση με τον κλεφτοκοτά, το σενάριο της οποίας μοιάζει να είναι βγαλμένο από την ζωή τελικά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, εντύπωση προκάλεσε στους ένστολους, ο εντοπισμός ενός λοστού μέσα στο όχημα και οι περίεργες απαντήσεις του ηλικιωμένου. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά μόνο για να καταλάβουν οι αστυνομικοί πως τα οικόσιτα ήταν κλεμμένα από την αγροικία του γείτονα, από περιοχή της Κνωσσού!

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο γείτονας, το θύμα δηλαδή δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή και οι αστυνομικοί ήταν εκείνοι που τον ενημέρωσαν. Ο 69χρονος ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This