Μύκονος: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης υποστήριξε πως δεν πρόκειται για «χτύπημα» του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά για απλό εκφοβισμό

Must Read

Τις στιγμές τρόμου που έζησε ο ξενοδόχος Θοδωρής Κουσαθανάς στη Μύκονο, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στον περιφερειακό, στην περιοχή Βίδα της Χώρας, απεικονίζει ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο, που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Το συγκεκριμένο βίντεο που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, έσπευσε να σχολιάσει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο MEGA, το οποίο και το μετέδωσε. «Το άτομο που είναι πίσω από το βανάκι, τρακάρει επίτηδες το βανάκι, το θύμα βγαίνει να δει τι έγινε και ύστερα ο δράστης τον χτυπά με κάποιο αντικείμενο. Πρόκειται για ημεδαπό που αναζητείται, ωστόσο ο συνεργός του, ο αλλοδαπός συλληφθείς, θα κατηγορηθεί για συνέργεια», σχολιάζει ο κ. Καλλιακμάνης, σημειώνοντας πως όσον αφορά στο κίνητρο, «είναι περισσότερο για εκφοβισμό. Το οργανωμένο έγκλημα χτυπάει διαφορετικά. Η αστυνομία με στοχευμένη έρευνα, προχώρησε σε συλλήψεις».

Όπως τόνισε ο ίδιος, με βάση το υλικό από κάμερες και στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, έχει σχηματιστεί δικογραφία για τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου. «Έχει συλληφθεί ένα άτομο και σήμερα πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό», είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

  • Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:




Ο άτυχος ξενοδόχος Θοδωρής Κουσαθανάς, ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι, από τον δράστη με κάτι που μοιάζει με πτυσσόμενο κλομπ ή σιδερόβεργα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, πλέον είναι καλά στην υγεία του. «Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας. Αυτό το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε – αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο», δήλωσε ο αδερφός του επιχειρηματία, Γιώργος Μάγκας, στο «Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν»

«Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί, αλλά γενικά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι προ ημερών ο ξενοδόχος είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ για την επίθεση που δέχτηκε, σημειώνοντας ότι «μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This