Εικόνες ντροπής στη Ρόδο: Μεθυσμένοι τουρίστες ξαπλώνουν στα σκουπίδια!

Οι καταγγελίες των κατοίκων και ο αναβρασμός που επικρατεί στο νησί

Must Read

Τουρίστες στο νησί των Ιπποτών έχασαν κάθε έλεγχο στη συμπεριφορά τους μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Αποφάσισαν να… ξαπλώσουν σε ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων, και να δημιουργήσουν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στους κατοίκους της περιοχής.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Ρόδο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι, δεν είναι λίγοι οι άγριοι ξυλοδαρμοί και οι τραυματίες από επιθέσεις με σπασμένα μπουκάλια. «Δεν υπάρχει αστυνόμευση» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αδιανόητες σκηνές κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός. Οι τουρίστες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κοιμούνται πάνω στους σωρούς των σκουπιδών, στις μαύρες σακούλες, ανάμεσα σε κούτες, σπασμένα μπουκάλια και κάθε λογής απορρίμματα. Κάτοικοι, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι στην περιοχή μιλούν για μία αδιανόητη κατάσταση, η οποία δείχνει να εκτροχιάζεται μέρα με τη μέρα.

Μάλιστα προ πενθημέρου, όπως δήλωσαν στο τοπικό μέσο τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ένα άτομο κατέληξε τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ομάδα αλλοδαπών, κατά πάσα πιθανότητα αραβόφωνων Σουηδών υπηκόων. Τα περιστατικά βιαιότητας διαδραματίζονται τόσο μέρα μεσημέρι, όσο και τις νυχτερινές ώρες. Φθάνουν μάλιστα στο σημείο να σπάνε μπουκάλια και να απειλούν ζωές, ή ακόμη και με σουγιάδες που έχουν στην κατοχή τους. Δύο άτομα τραυματίσθηκαν την ίδια ημέρα και δεν είναι οι μόνοι… Ο ένας νεαρός το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βρισκόταν χτυπημένο από τον ξυλοδαρμό που υπέστη στο δρόμο επί 20 λεπτά, μέχρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Δεν υπάρχει αστυνόμευση»

Δεν υπάρχει αστυνόμευση και κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύμα. Ξύλο καθημερινά μεσημέρι και βράδυ, μεταξύ των ομάδων. Είναι επικίνδυνα κάθε βράδυ» καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, που ήταν παρόντες στα περιστατικά των προηγούμενων ημερών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This