Ηλίας Νικολακόπουλος: Αύριο Σάββατο, στο Α’ Νεκροταφείο, η κηδεία του

Την ενίσχυση του έργου των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, του οποίου ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος, επιθυμεί η οικογένειά του

Must Read

Αύριο Σάββατο, στις 11 το πρωί, θα λάβει χώρα η κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου και αναλυτή δημοσκοπήσεων Ηλία Νικολακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, χθες Πέμπτη, σε ηλικία 75 ετών.

Η οικογένεια του εκλιπόντα επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος, και δίνει το σχετικό IBAN: GR9401403620362002002016123 (Alpha Bank).

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Νικολακόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ κολυμπούσε σε παραλία της Σύρου, όπου βρισκόταν με την οικογένειά του για διακοπές, με ιδιαίτερη εντύπωση να προκαλεί η τραγική σύμπτωση ότι την ερχόμενη Τρίτη είχε κλείσει ραντεβού σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας για επεμβατική θεραπεία, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε κάνει στεντ στα αγγεία των ποδιών και συγκεκριμένα στη λαγόνιο αρτηρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This