Ανατριχίλα στην Καβάλα – Κοριτσάκι 3,5 ετών περιέγραψε σεξουαλική κακοποίηση από νηπιαγωγό

Τέσσερις καταγγελίες από παιδάκια - Φέρεται να φωτογράφιζε τις αποτρόπαιες πράξεις της

Must Read

Συνολικά τέσσερις καταγγελίες μικρών παιδιών σε βάρος μιας νηπιαγωγού στην Καβάλα ερευνώνται από τις Αρχές.

Μικρά παιδιά ηλικίας από έως και τεσσάρων ετών έχουν περιγράψει ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από τη συγκεκριμένη νηπιαγωγό, σε βάρος της οποίας όμως δεν υπάρχει ακόμα ποινική δίωξη.

Η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού μίλησε για όσα άκουσε από το αγγελούδι της, το οποίο όπως ανέφερε προσπαθούσε να κρύψει στην αρχή όσα είχε ζήσει στα χέρια της νηπιαγωγού: «Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό“. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και αν μου πει τι ακριβώς είναι αυτό”», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα μιλώντας στο Live News.

Μάλιστα, με τη βοήθεια ψυχολόγου, η μητέρα κατάφερε να βοηθήσει το παιδί να αισθανθεί άνετα και να μιλήσει: «μίλησε για αγγίγματα στη κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», είπε η μητέρα και πρόσθεσε ότι καταγγελίες υπάρχουν και από αγοράκια. Μάλιστα, η νηπιαγωγός φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες τις ασελγείς πράξεις σε βάρος των παιδιών, μέσα στον παιδικό σταθμό.

Σημειώνεται ότι η δασκάλα έχει απομακρυνθεί από τον παιδικό σταθμό και τους τελευταίους μήνες φέρεται να εργάζεται σε δομή του δήμου για τους ηλικιωμένους.




(Φωτογραφία: Αρχείου)

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This