Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί που ξυλοφόρτωσαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο Δημήτρη στη Ραφήνα

Τι υποστήριξαν στην μαραθώνια απολογία τους για το μοιραίο βράδυ

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δύο 24χρονοι που ξυλοφόρτωσαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο Δημήτρη Κορδά σε μπαρ στη Ραφήνα.

Όπως έγινε γνωστό, αρνήθηκαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο ένας φέρεται να υποστήριξε ότι χτύπησε το θύμα στο πλαίσιο νόμιμης άμυνας, ενώ ο συγκατηγορούμενός του επικαλείται εθισμό του θύματος στο αλκοόλ και υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας του 42χρονου ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη, πριν από την επίθεση σε βάρος του.

Η απολογία των δύο ανδρών που έστειλαν στον τάφο τον άτυχο Δημήτρη, ήταν μαραθώνια, αφού ξεκίνησε από τις 12:30 το μεσημέρι, ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, αποφασίστηκε να επεκταθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δύο νεαρών, που στο στάδιο της προδικασίας είχαν καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε βίντεο μέσα από το μπαρ όπου ξεκίνησε ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε θύμα και θύτες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Ant1, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να βγαίνει από την τουαλέτα ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους μαζί με έναν φίλο του. Στη συνέχεια ακολουθεί ο 42χρονος, ο οποίος φοράει λευκή μπλούζα και βερμούδα. Ξαφνικά επικρατεί ένταση ανάμεσά τους. Αμέσως τρέχει να τους χωρίσει ο υπεύθυνος του μαγαζιού, ο οποίος τελικά τους έβγαλε έξω.

Το θύμα

Στη συνέχεια, έξω από το μπαρ, το θύμα δέχεται άγρια χτυπήματα με σιδηρογροθιά στο κεφάλι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ξάδελφος του 42χρονου,βγήκε από το μαγαζί και είδε τον έναν από τους δύο δράστες να τον χτυπάει με απίστευτο μένος και να τον αφήνει αιμόφυρκτο και χωρίς τις αισθήσεις του. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα μπλε τζιπ και έφυγαν από το σημείο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Δημήτρη στο στον Ερυθρό Σταυρό. Λίγη ώρα αργότερα, ο 42χρονος άφησε την τελευταίο του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία.




Η ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο προκαλεί σοκ, καθώς αποδεικνύεται ότι του έλιωσαν το κεφάλι. Το θύμα είχε υποστεί, μεταξύ άλλων, πλαϊνό κάταγμα κρανίου, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Ραφήνα

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This