«Έφαγα πολύ ξύλο» λέει η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη

Ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά του λαϊκού τραγουδιστή

Must Read

Μια ιστορία από το παρελθόν έρχεται να δώσει νέα διάσταση στην καταγγελία που έκανε η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη, για ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα ο γνωστός τραγουδιστής να συλληφθεί και στη συνέχεια να του ασκηθεί ποινική δίωξη για την επίθεση.

Τη Δευτέρα ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ωστόσο οι νέες κατηγορίες για ξυλοδαρμούς από την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, σοκάρουν.

Μιλώντας στο protothema.gr, υποστηρίζει ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον λαϊκό τραγουδιστή, τονίζοντας πως στο παρελθόν είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του αλλά δεν προχώρησε επειδή δεν είχε χρήματα για τον προσλάβει δικηγόρο.

«Ο Θέμης κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του. Κουράστηκα», περιγράφει η Αναστασία Στεφάνοβα η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στη Βουλγαρία με τα παιδιά της, ύστερα από τον χωρισμό της από τον Αδαμαντίδη. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο τραγουδιστής δεν καταβάλλει διατροφή για τα δύο παιδιά τους.

Μιλώντας για την άγρια κακοποίηση που βίωσε η ίδια είπε: «Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα».

Αναφερόμενη στις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη για παθολογική ζήλεια και στην άκρως οξύθυμη συμπεριφορά του είπε: «Όλα τα χρόνια με απατούσε, σύννεφο το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε».

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η Βαρβάρα Κίρκη την έχει βοηθήσει στέλνοντας της χρήματα: «Η Βάρβαρα με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του. Την αγαπώ πολύ».




Θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του Αδαμαντίδη

Κλείνοντας η Στεφάνοβα τόνισε ότι θα προχωρήσει και με τη μήνυσή της κατά του Αδαμαντίδη, έχοντας χαρτί ιατροδικαστή.

«Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση», είπε σχετικά και συμπλήρωσε: «Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ».

Αλέξης Κούγιας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα»

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τόνισε πως ο τραγουδιστής είναι το θύμα της υπόθεσης και ότι οι πρώην σύντροφοί του τον εκμεταλλεύονταν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή οι δύο πρώην σύντροφοι του τραγουδιστή δεν ενδιαφέρονταν για τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά για το πορτοφόλι του. «Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης: 

Ελεύθερος με όρο να μην πλησιάσει τη σύντροφό του ο Θέμης Αδαμαντίδης – Δίωξη για τρία πλημμελήματα

«Βρε καλώς τα παιδάκια» – Στον Εισαγγελέα ο Θέμης Αδαμαντίδης

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης – Η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This