Κόρινθος: Τραγική ειρωνεία – Κατέληξαν στη ΜΕΘ από τροχαίο – Είχαν επισκεφθεί φίλη που παρασύρθηκε από όχημα

Καρφώθηκαν πάνω σε μπάρες

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση σχετικά με δύο νεαρούς που επισκέφθηκαν 22χρονη φίλη τους η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς παρασύρθηκε από όχημα. Στον γυρισμό τα δύο παληκάρια τραυματίστηκαν βαρύτατα σε τροχαίο και χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

Οι δύο νεαροί που είχαν ταξιδέψει με μηχανή από τους Αγίους Θεοδώρους στην Κόρινθο για να δουν την 22χρονη, την οποία είχε παρασύρει και τραυματίσει, οδηγός οχήματος στη Συκιά Ξυλοκάστρου εχθές το βράδυ, επέστρεψαν στο χωριό τους μετά το επισκεπτήριο, καθώς συνειδητοποίησαν πως είχαν ξεχάσει προσωπικό αντικείμενο σε κατάστημα της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους «καρφώθηκαν» στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν βαρύτατα, να διακομιστούν με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και εκεί να διασωληνωθούν.

Η 22χρονη φίλη τους τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από όχημα την ώρα που διέσχιζε δρόμο, ενώ εργαζόταν σε καφετέρια στο ύψος της Συκιάς Ξυλοκάστρου στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την κοπέλα και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο σώμα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This