Κοινωνική κατακραυγή για τα ποσά του Power pass: Οι συνταξιούχοι κλαίνε με «μαύρο δάκρυ» – Οι περισσότεροι θα λάβουν 40 ευρώ!

Επιδότηση ρεύματος για... κλάματα - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοροϊδεύει και με τη «βούλα» τους Έλληνες!

Must Read

Πώς και πώς περίμεναν να εισπράξουν οι καταναλωτές την περιβόητη και πολλά υποσχόμενη επιδότηση ρεύματος, η οποία θεωρητικά και κατά τα λεγόμενα της κυβέρνησης θα βοηθούσε τα ελληνικά νοικοκυριά να αντεπεξέλθουν στους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Αυτή όμως η οικονομική ελάφρυνση δεν θα έρθει ποτέ! Καθώς όσοι δικαιούχοι μπήκαν στο σύστημα για να δουν τι ποσό τούς έχει εκκαθαριστεί, διαπίστωσαν ότι θα λάβουν ψίχουλα! Το μεγαλύτερο ποσοστό της χρηματικής καταβολής αφορά σε ποσά των 30 και 40 ευρώ! Ντροπή και αίσχος η απάντηση του κόσμου. Οι πολίτες οργισμένοι καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση άλλα υποσχέθηκε και άλλα κάνει. Μάλιστα, διερωτώνται ποιος τελικά θα πάρει τα 600 ευρώ;

Αυτό είναι το σοκαριστικό παράδειγμα συνταξιούχου των 350 ευρώ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μόλις 44,64 ευρώ!

Η πληρωμή ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 15/07, για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί κατά τη χρονική περίοδο από 1η Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022. Σήμερα, ανακοινώθηκε, πως στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, θα δοθεί έξτρα επίδομα ρεύματος και για τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν τον Ιούνιο, χωρίς να χρειαστεί νέα αίτηση. Οι λογαριασμοί του Ιουνίου θα συσχετιστούν με τις δηλώσεις κύριας κατοικίας και φοιτητικής κατοικίας που έχουν ήδη δηλώσει οι δικαιούχοι για τον μήνα Μάιο στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This