Εκ των υστέρων ο Θάνος Πλεύρης θυμήθηκε να βοηθήσει: Άφησαν 49χρονο να πεθάνει και τώρα ζητά το Υπουργείο Υγείας κατεπείγουσα έρευνα!

«Ανθρωπιά τέλος…» αναφέρει ο σύζυγος της αδελφής του άτυχου άνδρα - Τι απαντά το νοσοκομείο

Must Read

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας ο θάνατος ενός άνδρα, ο οποίος έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ζητώντας τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο τον έδιωξαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό επειδή δεν εφημέρευε! Το αποτέλεσμα ήταν, ο 49χρονος να πεθάνει αβοήθητος. 

Τώρα ζητά κατεπείγουσα έρευνα ο Θάνος Πλεύρης

Μετά από το συγκεκριμένο δραματικό περιστατικό, και αφού έχουν γίνει ένα σωρό καταγγελίες, το υπουργείο Υγείας δείχνει ότι «υπάρχει» μετά από κάθε θλιβερό συμβάν. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τώρα αποφάσισε να ζητήσει κατεπείγουσα έρευνα  προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα η οικογένεια του εκλιπόντος.

«Πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί δεν έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε έναν συνάνθρωπό μας…» αναφέρουν μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, οι οποίοι κατηγορούν τους υπευθύνους του νοσοκομείου για έλλειψη ανθρωπιάς «Ανθρωπιά τέλος…» αναφέρει ο σύζυγος της αδελφής του 49χρονου. «Φύγε από εδώ δεν εφημερεύει» ήταν η απάντηση που εισέπραξε από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου απευθύνθηκε και τελικά ο λίγα μέτρα έξω από το νοσοκομείο εξέπνευσε. «Απαράδεκτοι… Αυτό Μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε Έλληνα ή άλλον συνάνθρωπο μας» αναφέρουν οι οικείοι του.

Η απάντηση του νοσοκομείου 

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ότι, το θέμα είναι υπό διερεύνηση, καθώς σύμφωνα με τις προφορικές εξηγήσεις του προσωπικού του νοσοκομείου, που είδαν το βράδυ της Τετάρτης τον άτυχο άνδρα, δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος ο 49χρονος έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο και ανέφερε πόνο στην πλάτη πιθανόν από ψύξη, όπως ο ίδιος δήλωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου, και γι αυτό το λόγο του πρότειναν να επισκεφθεί το ΠΓΝΠ στο Ρίο, που εφημέρευε.

«Δεν είχε κάποια δείγματα που να φανερώνουν σοβαρό πρόβλημα, γι αυτό και παραπέμφθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο» δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας κατηγορηματικά πως «οποιοσδήποτε πολίτης έφτανε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα τύγχανε των πρώτων βοηθειών και της απαραίτητης φροντίδας, ακόμα κι αν δεν εφημέρευε, και το ίδιο θα έκανε και το Νοσοκομείο μας».

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Τον έδιωξαν από νοσοκομείο που δεν εφημέρευε και πέθανε από έμφραγμα μέσα σε λίγη ώρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This