Μπαράζ μηνύσεων από Κιμούλη σε ηθοποιούς και γιατρούς

Must Read

Φουντώνει ο δικαστικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα, καθώς ο γνωστός ηθοποιός και θιασάρχης αναμένεται να υποβάλει σήμερα, μέσω του συνηγόρου του, μηνύσεις κατά της πρώην συμπρωταγωνίστριάς του και άλλων έξι προσώπων, μεταξύ των οποίων δύο γιατροί, για ψευδείς καταθέσεις και ψευδείς βεβαιώσεις αντίστοιχα!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος θα καταθέσει τρεις μηνύσεις κατά συνολικά επτά προσώπων. Πλην της Ζέτας Δούκα, εναντίον της οποίας θα κατατεθεί μήνυση για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση, οι εγκλήσεις θα αφορούν, μεταξύ άλλων, τους ηθοποιούς Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού, που είχαν επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό της 48χρονης ότι είχε πέσει θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η πλευρά του Γιώργου Κιμούλη υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένοι, μεταξύ άλλων μαρτύρων, έδωσαν ψευδείς καταθέσεις για τις δύο πρώτες αγωγές που είχε υποβάλει ο 65χρονος ηθοποιός σε βάρος των τριών συναδέλφων του και του ΣΕΗ. Επίσης, ο Γιώργος Κιμούλης θα καταθέσει μήνυση σε βάρος δύο γιατρών για ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.

«Αύριο (ενν. σήμερα) κλείνουμε τον φάκελο για τις δύο πρώτες αγωγές. Ως τώρα, δεν είχαν κατατεθεί μηνύσεις σε βάρος της κυρίας Δούκα και των συναδέλφων της γιατί είναι παραγεγραμμένα τα αδικήματα. Κάναμε τώρα μηνύσεις γιατί πήγαν οψίμως άνθρωποι να δηλώσουν διάφορα προκειμένου να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι στις αγωγές που τους κάναμε» εξήγησε στην «Espresso» ο κ. Καπερνάρος, ενώ έκανε και το παρακάτω σχόλιο με αφορμή την τελευταία εξέλιξη: «Οποιος ψεύδεται και δεν σέβεται την αλήθεια και την προσωπικότητα του άλλου, εν προκειμένω του Κιμούλη, θα στρεφόμαστε εναντίον του με οποιονδήποτε νομικό τρόπο».

Σε άλλες δηλώσεις του στην εκπομπή «Alpha τώρα» ο γνωστός δικηγόρος είχε μιλήσει πάλι για «όψιμους μάρτυρες» που κατέθεσαν ψέματα για τον εντολέα του. «Για όσους εκ των 20 όψιμων μαρτύρων κατέθεσαν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι είναι δολίως ενεργούντες καταθέσαμε μηνύσεις» τόνισε και συμπλήρωσε: «Εχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν καταθέσει και υπέρ του Γιώργου Κιμούλη, που, όμως, στην αρχή δεν ελήφθησαν υπʼ όψιν. Ενας εξ αυτών είναι ο κ. Τσακνής». Αναφερόμενος, τέλος, στην αγωγή που στρέφεται κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο δικηγόρος του 65χρονου ηθοποιού εξήγησε ότι έγινε για να προσβάλουν την απόφαση για διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το σωματείο.

Η αδυσώπητη κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και στη Ζέτα Δούκα άρχισε όταν η ηθοποιός κατήγγειλε τον πρώην συνεργάτη της για σωματική και λεκτική βία κατά το διάστημα που πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πιο κοντά» («Closer»). Ο Γιώργος Κιμούλης πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας αγωγές, με τις οποίες αξιώνει συνολική αποζημίωση άνω του 1.000.000 ευρώ από τη Ζέτα Δούκα, το ΣΕΗ, αλλά και από συμπρωταγωνιστές του στην παράσταση που πήραν θέση υπέρ της 48χρονης ηθοποιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This