Πλεύρης για έγκυο στη Θεσσαλονίκη: Διερευνάται με τη δέουσα προσοχή – Ξανά κατόπιν εορτής δρα ο υπουργός

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου 2022 και τώρα ο υπουργός ζητά να διερευνηθεί

Must Read

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για περιστατικά που νοσοκομεία ανά την επικράτεια διώχνουν τους ασθενείς επειδή δεν εφημερεύουν.

Μετά το θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η καταγγελία εγκύου πως από το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης την έδιωξαν μισή ώρα πριν τελειώνει η εφημερία με συνέπεια να χάσει το παιδί της.

Σημειώνεται πως το περιστατικό της εγκύου  έγινε σύμφωνα με την καταγγελία, στις 26 Φεβρουαρίου του 2022, ωστόσο τώρα που το θέμα πήρε δημοσιότητα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατόπιν εορτής για ακόμη μια φορά σε δήλωσή του τονίζει πως το περιστατικό διερευνάται.

Ο Θάνος Πλεύρης αναφέρει ότι μετά και τη νέα σοκαριστική καταγγελία στη Θεσσαλονίκη, έχει δώσει εντολή στις διοικήσεις των νοσοκομείων για άμεση διερεύνηση, ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχει θάνατος.

Η δήλωση του Θάνου Πλεύρη

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό παρέχει στη συντριπτική του πλειοψηφία τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ με πλήρη σεβασμό στους ασθενείς και αυταπάρνηση. Οποιαδήποτε καταγγελία για τυχόν ιατρική αμέλεια στο ΕΣΥ διερευνάται με τη δέουσα σοβαρότητα από τα αρμόδια όργανα και υπάρχει σαφής εντολή μου προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων για άμεση διερεύνηση, ειδικά στις περιπτώσεις που η καταγγελία συνδέεται με απώλεια ανθρώπινης ζωής».

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελία-σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έδιωξαν ετοιμόγεννη με αιμορραγία γιατί έληγε η εφημερία του νοσοκομείου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This