Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Οι ζημιές στο οδικό δίκτυο από τους σεισμούς του 2014 «παγίδα θανάτου»

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια μητέρα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το δρόμο και πήρε φωτιά.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ το επτά ετών αγοράκι της, που βρισκόταν μέσα στο όχημα, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ματζαβινάτειο νοσοκομείο του Ληξουρίου.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρή η μητέρα σε τροχαίο, σε κρίσιμη κατάσταση το 10χρονο παιδί της!

Με αεροδιακομιδή, το παιδί κατάφερε να φτάσει από το νησί, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» της Αθήνας, όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και οι γιατροί εξέφρασαν την αισιοδοξία τους μετά το πέρας της επέμβασης. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, όμως η επέμβαση πήγε καλά. Σήμερα, θα είναι η πρώτη προσπάθεια των γιατρών να τον ξυπνήσουν.

Η τραγωδία

Η άτυχη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο είχε καταγωγή από το Ληξούρι και είχε πάει για διακοπές στο νησί, όπως έκανε κάθε χρόνο. Κανείς από την οικογένειά της δεν περίμενε πως οι διακοπές της θα είχαν τέτοια τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κατοίκους της περιοχής, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο οδικό δίκτυο του δήμου Ληξουρίου, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς του 2014, η σηματοδότηση είναι ανύπαρκτη και οχτώ χρόνια μετά το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η ύπαρξη μπαριέρας πιθανόν να είχε αποτρέψει το θανατηφόρο τροχαίο ή να είχε τουλάχιστον μετριάσει τις τραγικές του συνέπειες. Ένα εγκαταλελειμμένο έργο λένε οι κάτοικοι, που στάθηκε παγίδα θανάτου για την άτυχη μητέρα.

Πηγή φωτογραφιών: inkefalonia

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This