Φωτιά στην Κορινθία: Στις φλόγες το δάσος στο Κατακάλι – Έχουν καεί ήδη πέντε στρέμματα

Must Read

Ακόμη μια φορά σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμερα, αφού ξέσπασε φωτιά και σε δάσος στην Κορινθία στην περιοχή Κατακάλι.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε και πολύ γρήγορα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβασης, με αποτέλεσμα, πριν από λίγο να οριοθετηθεί το πύρινο μέτωπο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Κατακάλι στην Κορινθία και στο σημείο έσπευσαν αμέσως επτά οχήματα με 15 πυροσβέστες. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η φωτιά έχει κάψει ήδη πέντε στρέμματα δασικής έκτασης ενώ επί ποδός είναι δύο CL 215 περιπολίας και δύο τράκτορες Τατοϊου. Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά οριοθετήθηκε άμεσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This