Voucher διακοπών έως 200 ευρώ: Ξεκινούν νέες αιτήσεις

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Must Read

Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα 25/7, η πλατφόρμα για διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο με μια χρηματική επιδότηση που μπορεί να δώσει το κίνητρο σε μία οικογένεια να πάει διακοπές, καθώς τα έξοδα για ένα ταξίδι φαντάζουν δυσθεώρητα.

Η 2η φάση υποβολών αιτήσεων για τη δράση North Evia – Samos Pass ξεκινά το μεσημέρι. Ειδικότερα, από τις 12 το μεσημέρι θα είναι στη διάθεση όσων το επιθυμούν, η πλατφόρμα για διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο με επιδότηση που φτάνει τα 200 ευρώ. Οι αιτήσεις θα γίνονται στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Αναμένεται να διατεθούν 4.050 κάρτες των 100 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια και 2.025 κάρτες των 200 ευρώ για τη Σάμο. Η άυλη ψηφιακή κάρτα της 2ης Φάσης (Αυγούστου) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 31/8/2022. Θυμίζουμε ότι στην πρώτη φάση του προγράμματος, στα πρώτα 45 λεπτά είχαν υποβληθεί 4.000 αιτήσεις για τη Βόρεια Εύβοια και 2.500 για τη Σάμο.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Δικαιούχοι είναι όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, τα οποία είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020. Ειδικά για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013 ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης, κατά την περ. β’ της παρ.4 του άρθρου 67 του ν. 4172/2013.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This