Δίκη Χρυσής Αυγής: Αποφασίζει το δικαστήριο για την εξέλιξη της διαδικασίας ή την αναβολή της

Στο επίκεντρο το αίτημα αναβολής του Νίκου Μιχαλολιάκου

Must Read

Αίτημα αναβολής έχει υποβάλει στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, και σήμερα Τρίτη 26/7, η έδρα καλείται να αποφανθεί, κατά την τρίτη συνεδρίαση του δικαστηρίου που κρίνει την υπόθεση της ναζιστικής οργάνωσης.

Το δικαστήριο αναμένει από την υπεράσπιση του Μιχαλολιάκου να προσκομίσει τις ιατρικές βεβαιώσεις και γνωματεύσεις που ζητήθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση, της 6ης Ιουλίου, ώστε να έχει πλήρη εικόνα της υγείας του καταδικασμένου σε κάθειρξη 13 ετών αρχηγού της οργάνωσης ο οποίος, όπως ανέφεραν οι συνήγοροι του, νόσησε από κορωνοϊό και μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση το δικαστήριο, ζήτησε από την υπεράσπισή του να προσκομίσει πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του και εφόσον είναι εφικτό, γνωμάτευση με την πρόβλεψη των γιατρών ως προς τον χρόνο που απαιτείται για την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κατηγορούμενου, για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας του Νίκου Μιχαλολιάκου φαίνεται να απαιτείται χρόνος που φθάνει τους τρεις μήνες.

Οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα πρέπει αφού αξιολογήσουν τα δεδομένα των ιατρικών βεβαιώσεων που θα προσκομίσει σήμερα η πλευρά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και αφού ακούσουν την πρόταση της Εισαγγελέα , να λάβουν απόφαση που θα κρίνει αν η διαδικασία θα προχωρήσει, αν θα διακοπεί για τον Σεπτέμβριο ή αν θα πρέπει η δίκη να οδηγηθεί σε αναβολή.

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακόπηκε για τις 26 Ιουλίου – Ζήτησαν πιστοποιητικό υγείας από τον Μιχαλολιάκο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This