Αναζωπύρωση της φωτιάς στη Λέσβο – Εκκενώνεται το χωριό Βρίσα

Must Read

Μεγάλη αναζωπύρωση προκλήθηκε στην φωτιά που μαίνεται στη Λέσβο, βόρεια της κοινότητας Βρίσας, η οποία εκκενώνεται για ακόμη μία φορά. Λόγω του ενεργού πύρινου μετώπου έχουν ενισχυθεί οι εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις, αφού ρίψεις από αέρος πραγματοποιούνται από πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Οι άνεμοι που πνέουν στη θέση Λαγκάδα μεταξύ Βρίσας και Πολιχνίτου δημιούργησαν ένα νέο μεγάλο μέτωπο που κινείται δυτικά – νοτιοδυτικά.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο, με τους κατοίκους των κοινοτήτων Βρίσας και Σταυρού να επιστρέφουν στα σπίτια τους με απόφαση του Δήμου Δυτικής Λέσβου ύστερα από εισήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα δυο χωριά εκκενώθηκαν αφού η μεγάλη πυρκαγιά στο δάσος της περιοχής πλησίαζε επικίνδυνα τους οικισμούς.

Κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο σε Aττική, Εύβοια, Βοιωτία, Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία, Φθιώτιδα, Έβρο και νησιά Βορείου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This