Σίφνος: Η Covid-19 πίσω από τον ξαφνικό θάνατο του φοιτητή;

Είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, λίγες ώρες πριν βουτήξει στη θάλασσα...

Must Read

Εξελίξεις στο θέμα του ξαφνικού θανάτου του νεαρού φοιτητή από τη Λαμία, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του, μετά από μια βουτιά σε παραλία της Σίφνου, καθώς φέρεται να είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, από το πρωί της Τρίτης ο 23χρονος Θανάσης Ζέρβας δεν αισθανόταν καλά και το μεσημέρι αποφάσισε να κάνει self test, το οποίο και βγήκε θετικό. Συμπτώματα, μάλιστα, είχε ακόμα και ένας από την παρέα, που όμως βγήκε αρνητικός.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η παρέα πήγε στην παραλία, με τον Θανάση να παραμένει στη σκηνή τους, λόγω της κατάστασής του. Λίγο αργότερα, ωστόσο, πήγε και τους βρήκε στην παραλία, για να κάνει μια βουτιά. Με το που βγήκε από τη θάλασσα, ωστόσο, έκανε εμετό και αμέσως μετά κατέρρευσε.

Οι φίλοι του έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο και αναζήτησαν ιδιώτη γιατρό στο κάμπινγκ όπου έμεναν. Το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει στο σημείο 25′ λεπτά περίπου, σύμφωνα, πάντα, με πληροφορίες του lamiareport.gr, οπότε, μέχρι να έρθει, ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Ο 23χρονος φοιτητής παρελήφθη από το ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Σίφνου. Εκεί τον παρέλαβαν οι γιατροί, σχεδόν χωρίς σφυγμό, και επί 40′ περίπου λεπτά προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Η κηδεία του άτυχου Θανάση Ζέρβα θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πλατείας Ελευθερίας στην πατρίδα του, τη Λαμία.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This