«Καμπάνα» σε σάτυρο που ασέλγησε στην εγγονή του αδελφού του, στην Λάρισα!

Must Read

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν είχε ένας 53χρονος στην Λάρισα, που δεν δίστασε να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης εγγονής του αδερφού του!

Το φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε την Δευτέρα, όταν η μητέρα της 17χρονης κατήγγειλε στην Ασφάλεια Λάρισας ότι ο 53χρονος θώπευσε την κόρη της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του ασκηθεί δίωξη. Δράστης και θύμα είχαν περάσει το περασμένο Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του αδελφού του παππού της 17χρονης. Εκεί, εκτόνωσε πάνω της τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Στην κατάθεσή της στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, η μητέρα περιέγραψε ότι ο 53χρονος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο της 17χρονης και την χάιδεψε με ερωτική πρόθεση, ενώ εκείνη κοιμόταν!

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα κατήγγειλαν σε βάρος του μητέρα και κόρη και ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι τον προκάλεσε κάνοντας μόνο του την συγκεκριμένη κίνηση, ενώ ο ίδιος την έδιωξε από το κρεβάτι όπου κοιμόντουσαν και μάλιστα τη μάλωσε. Όμως, τελικά δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο και καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This