Σέρρες: «Θα ψάξουμε τα πάντα» λέει η μάνα του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ

Εξετάζουν το κατασκευαστικό λάθος

Must Read

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 26χρονου φοιτητή στις Σέρρες, ο οποίος καταπλακώθηκε από ένα ψυγείο μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας.

Υπενθυμίζεται πως το ασανσέρ δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει και να πέσει πάνω στον άτυχο νεαρό και να τον χτυπήσει μοιραία στην καρωτίδα.

Ο 26χρονος Παναγιώτης από τη Χρυσούπολη Καβάλας, σπούδαζε στις Σέρρες και ταυτόχρονα δούλευε και ως delivery. Η μητέρα του 26χρονου, Γεωργία Καραγιαννίδου, ξεσπάει μιλώντας στο newsit.gr: «Το παιδί μου ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, πάντα με το χαμόγελο, ήταν εργατικός, σωστό σε όλα. Ήταν πολύ αγαπητός, γλυκός με όλους, με τους ανθρώπους, με τα ζώα, με όλο τον κόσμο. Τώρα τον χάσαμε. Δεν μπορεί κανείς μας να πιστέψει πως έγινε αυτό. Είχαν πεί ότι έγιναν αναταράξεις μέσα στο ασανσέρ και έτσι το ψυγείο έπεσε πάνω στο παιδί μου. Όμως δεν είναι έτσι. Κάπου σκάλωσε μέσα στο ασανσέρ και έπεσε πάνω του. Εμείς θα ψάξουμε τα πάντα, ώστε να μάθουμε τι έφταιξε. Είμαστε και σε αναμονή του πορίσματος της Πυροσβεστικής και θα κινηθούμε όπως πρέπει».

Με την σειρά του ο σύντροφος της μητέρας του άτυχου Παναγιώτη λέει: «Είμαι ηλεκτρολόγος και γνωρίζω από αυτές τις καταστάσεις. Το παιδί μπήκε πρώτο μέσα στο ασανσέρ. Έβαλε το ψυγείο σε ροδάκια και το έβαλε μέσα στο ασανσέρ και ο Παναγιώτης ήταν από τη μεριά του καθρέφτη. Στο ασανσέρ δεν υπήρχε κάποια προστατευτική εσωτερική πόρτα και ξεκινώντας, κάπου σκάλωσε το ψυγείο ανάμεσα στους δύο ορόφους και αυτό έπεσε πάνω στον Παναγιώτη. Προφανώς πρέπει εκεί να διερευνηθεί αν υπάρχει κάποια ατεχνία κατασκευαστική. Σίγουρα δεν έπεσε από αναταράξεις. Θα πρέπει να το ερευνήσουμε».

Σημειώνεται πως η κηδεία του άτυχου φοιτητή θα γίνει αύριο Τρίτη στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This