Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιάννη Βεζυρόπουλου – Τι «έδειξε» η νεκροψία

Ο εξοπλισμός του γιου του βοσκού των Ιμίων δεν είχε καμία φθορά

Must Read

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 54χρονου ψαροντουφεκά Γιάννη Βεζυρόπουλου, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή ενώ είχε βουτήξει σε περιοχή στο Ληξούρι, στην Κεφαλονιά.

Τον 54χρονο γιο του θρυλικού βοσκού των Ιμίων, ο οποίος είχε βουτήξει στον Γερογόμπο, σε βάθος 35 μέτρων με τη βοήθεια κομπρεσέρ, είδε ξαφνικά να επιπλέει νεκρός στην επιφάνεια, ο 22χρονος συνάδελφός του ο οποίος βρισκόταν στο καΐκι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ο 54χρονος δύτης κατέληξε από πνιγμό.

Όπως κατέθεσε ο 22χρονος βοηθός του, είδε ξαφνικά το σώμα του Γιάννη Βεζυρόπουλου να επιπλέει στο νερό. Αμέσως ειδοποίησε το Λιμενικό και ο δύτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο βοηθός κατέθεσε ότι από το σημείο πέρασαν τρία σκάφη τα οποία μπορεί να είχαν κόψει τον σωλήνα παροχής οξυγόνου, ωστόσο η πραγματογνωμοσύνη από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς έδειξε ότι δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και ο σωλήνας δεν είχε κοπεί.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βεζυρόπουλος ήταν ένα από τα έξι παιδιά του «βοσκού των Ιμίων», Αντώνη Βεζυρόπουλου, ο οποίος για 20 χρόνια διατηρούσε 40 κατσίκες στις δύο νησίδες.

Ο Αντώνης Βεζυρόπουλος άφησε πέρσι την τελευταία του πνοή.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Βεζυρόπουλος, γιος του «βοσκού των Ιμίων», είναι ο ψαροντουφεκάς που πέθανε στην Κεφαλονιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This