Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας αλλοδαπός που ξάφρισε πανάκριβο ρολόι από το χέρι τουρίστριας στην Μύκονο

Ο δράστης πλησίασε τη γυναίκα που έπινε το ποτό της και άρπαξε με περίτεχνο τρόπο από το χέρι της το αξίας 30.000 ευρώ ρολόι που φορούσε

Must Read

Την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των συμμοριών που λυμαίνονται στην Μύκονο και ξαφρίζουν ευκατάστατους τουρίστες, βρήκαν οι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν έναν 29χρονο αλλοδαπό που ξάφρισε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ένα πανάκριβο ρολόι από μια τουρίστρια.

Ο δράστης πλησίασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τη γυναίκα που έπινε το ποτό της στο εσωτερικό ενός καταστήματος στο νησί των ανέμων και άρπαξε με περίτεχνο τρόπο από το χέρι της το αξίας 30.000 ευρώ ρολόι που φορούσε. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να τον εντοπίσουν και αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια του ρολογιού, το οποίο της επιστράφηκε.

Στην κατοχή του 29χρονου και σε έρευνα που έγινε στην κατοικία όπου διέμενε, βρέθηκαν άλλο ένα πολυτελές ρολόι χειρός, ανδρικό αυτή τη φορά, κοσμήματα, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «πάστας», μετρητά ύψους 1.805 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This