Σκάνδαλο στη Πάτρα: Εργαζόμενη νοσοκομείου δεν πατάει 4 χρόνια στη δουλειά της, αλλά πληρώνεται κανονικά!

Λαμβάνει και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας

Must Read

Χαμός στην πόλη της Πάτρας μετά από μία καταγγελία που έβαλε «φωτιά» στους κύκλους γνωστού νοσοκομείου της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάλληλος νοσοκομείου πληρώνεται κανονικά αλλά έχει να «πατήσει» στην δουλειά της 4 χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή λαμβάνει και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας! Η σοβαρή ασθένεια «τη βρήκε» το 2018. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούνταν και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται όμως πως οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε «την κάλυψαν». Έτσι και με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν ήταν ποτέ στην εργασία της. Όμως, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η καταγγελία που έγινε αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της. Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος και για κάποιον λόγο καλύπτει την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This