Ο «αποδιοπομπαίος τράγος» της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον

Απαράδεκτο φαινόμενο «γραικυλισμού»

Must Read

«Αποδιοπομπαίος τράγος» ο τραγικός Μπόρις Τζόνσον στη Μεγάλη Βρετανία για τα απερίγραπτα καμώματά του κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Τα διθυραμβικά άρθρα που έκαναν την εμφάνισή τους για τον έκπτωτο πρωθυπουργό της Βρετανίας είναι απαράδεκτο φαινόμενο «γραικυλισμού».  Διότι ουδείς Έλληνας μπορεί να αγνοεί τον ανθελληνισμό του Μπόρις Τζόνσον.  Φιλότουρκος μέχρι αηδίας, ήταν αυτός που μεταξύ άλλων δικαιολόγησε τις αθλιότητες του Ερντογάν στα κατεχόμενα τις Κύπρου και ιδίως στην μαρτυρική Αμμόχωστο.  Πέραν τούτου ο Τζόνσον ουδέποτε τόλμησε να στηρίξει γενικότερα τον Ελληνισμό απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα ή και βαρβαρότητα.  Το αντίθετο, στήριζε και στηρίζει το καθεστώς Ερντογάν.

Τέλος, ήταν εκείνος που πολέμησε και πολεμάει λυσσαλέα την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα και συμπεριφέρεται σαν συνήγορος και υποστηρικτής του ιστορικού αρχικλέφτη και αρχαιοκάπηλου Έλγιν.

Τα έχουν σκεφτεί αυτά οι Έλληνες που «υμνούν» τον Μπόρις Τζόνσον; Αν όχι ας τα σκεφτούν.  Αν πάλι τα έχουν σκεφτεί και συμπεριφέρονται έτσι στον Τζόνσον, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Φιλοξενία στον Μπόρις Τζόνσον, φυσικά και ναι. Η Ελλάδα είναι η πιο φιλόξενη χώρα στον Κόσμο.  Αλλά ως εκεί.  Ο Τζόνσον μπορεί -και είναι ευπρόσδεκτος- να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.  Ουδείς θα έλεγε να τον αποδοκιμάσουμε.  Κάθε άλλο.  Όχι όμως και να τον «αποθεώνουμε».  Αδιαφορία πλήρης απέναντι στον «υπέρμαχο» της τουρκικής βαρβαρότητας και συνήγορο του Έλγιν, αυτό είναι που αρμόζει στο Μπόρις Τζόνσον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This