Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από συμμορία ανηλίκων!

Πήγε να βοηθήσει τον γιο του που δέχτηκε πρώτος επίθεση

Must Read

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, όταν δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων στον Εύοσμο.

Ο άντρας έσπευσε να βοηθήσει τον γιο του, που πρώτος δέχτηκε την επίθεση, αφού οι ανήλικοι έβαλαν στο μάτι τον σταυρό που φορούσε! Ο άντρας έφτασε στην πλατεία Ευόσμου και εκεί δέχτηκε επίθεση από τη συμμορία, που τον ξυλοκόπησε άγρια.

Για το νέο αυτό περιστατικό βίας ανηλίκων συνελήφθησαν έξι νεαροί, 15 και 16 ετών, ανάμεσά τους και ένας Ιρακινός. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ διατάχθηκε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό και να διαβιβαστεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός πήγε μόνος του στο νοσοκομείο και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ οι ανήλικοι συλληφθέντες αρνούνται κάθε εμπλοκή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This