Οι Κρητικοί που επιτέθηκαν στην οικογένεια Γερμανών «πιέζουν» να αποσυρθούν οι μηνύσεις

Ο Κικίλιας τηλεφώνησε στην οικογένεια των Γερμανών τουριστών που δέχθηκαν επίθεση στην Κρήτη

Must Read

Λυτούς και δεμένους φαίνεται ότι έχουν βάλει οι νταήδες Κρητικοί που επιτέθηκαν με γροθιές στην οικογένεια Γερμανών τουριστών προκειμένου να γλιτώσουν τις νομικές συνέπειες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επικοινώνησαν με το το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και ζήτησαν να «λυθεί η παρεξήγηση» με τους τουρίστες και να αποσυρθούν οι μηνύσεις σε βάρος τους.




Την ίδια ώρα, η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην εισαγγελία Ρεθύμνου και οι δύο δράστες οι οποίοι κρύβονται, αναζητούνται από την αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για δύο ντόπιους, ηλικίας 36 και 38 ετών, γνωστούς στις Αρχές λόγω του ποινικού παρελθόντος τους. Σε βάρος τους, πάντως, έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί όπλων, για φθορά ξένης περιουσίας και για απλές σωματικές βλάβες. Αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν ότι σύντομα θα παραδοθούν, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο που θα επιλέξουν.



Επικοινωνία Κικίλια με την οικογένεια

Στην οικογένεια των Γερμανών που δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση για μια νόμιμη προσπέραση, από νταήδες στην Κρήτη, τηλεφώνησε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Κικίλιας σήμερα μιλώντας με τους τουρίστες, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό.

Η οικογένεια, παρά το περιστατικό, συζήτησε με τον υπουργό Τουρισμού για τις ομορφιές της κρητικής γης και της γαστρονομίας της και του εξέφρασε την πρόθεσή της να επισκεφτούν και του χρόνου την Ελλάδα και την Κρήτη.

Ο υπουργός τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους στην χώρα μας και την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική φιλοξενία και τους προσκάλεσε στην Αθήνα όποτε το επιθυμούν.










«Ερχόταν κατά πάνω μας με μαχαίρι»

Η οικογένεια Γερμανών που έπεσε θύμα επίθεσης στο Ρέθυμνο περιέγραψε όσα εφιαλτικά έζησε στο Μυλοπόταμο, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία τους. «Ήταν σαν ταινία δράσης. Δεν μπορώ να περιγράψω καν πόσο τρομακτικό ήταν αυτό. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο να έρχεται κατά πάνω σου με μαχαίρι. Έβλεπα την αδελφή μου να κλαίει και ενστικτωδώς προσπάθησα να την προστατέψω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν βλέπεις ένα μαχαίρι. Είναι σοκαριστικό», ανέφερε ο Κρις, το μέλος της οικογενείας που δέχτηκε το πρώτο χτύπημα. «Περιμένω να συλληφθούν οι δύο δράστες που μας επιτέθηκαν, ειδικότερα ο συγκεκριμένος που μας επιτέθηκε με το μαχαίρι», συμπλήρωσε το δεύτερο θύμα σε ερώτηση που του έγινε για το πώς νιώθει για την ασφάλεια στο νησί.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This