Επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες: Ελεύθερος ο 36χρονος Κρητικός

Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους - Αύριο η απολογία του 38χρονου

Must Read

Ελεύθερος, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αφέθηκε ο ένας από τους δύο Κρητικούς που κυνήγησαν την οικογένεια Γερμανών τουριστών και τους επιτέθηκαν σε περιοχή κοντά στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, 36χρονο συνεπιβάτης του 4Χ4, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος μετά από την απολογία του στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, αναμένεται να απολογηθεί ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, σε βαθμό κακουργήματος.

Καρέ καρέ η επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε την επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες, που έγινε για μια… προσπέραση στον δρόμο.

Στο βίντεο της ΕΡΤ φαίνεται ξεκάθαρα το όχημα των Κρητικών να προσπαθεί να εμποδίσει το αυτοκίνητο των Γερμανών και όταν αυτοί προσπάθησαν να το αποφύγουν, τους εμβόλισε με δύναμη με την όπισθεν και κυριολεκτικά «σκαρφάλωσε» στο αυτοκίνητο των τουριστών.

Οι Γερμανοί τουρίστες φαίνονται να ξεφεύγουν, ενώ περαστικοί επεμβαίνουν για να σταματήσει το σοβαρό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος παρήγγειλε στην ανακρίτρια Ρεθύμνου την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διενέργεια της ανάκρισης για την υπόθεση της καταγγελλόμενης επίθεσης σε βάρος των Γερμανών τουριστών στην περιοχή του Μυλοπόταμου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This