Υπό παρακολούθηση από ψυχολόγο και κατατρομαγμένος ο 14χρονος που έπεσε θύμα άγριου bullying στον Πύργο

Δεν έχουν προσαχθεί ακόμα οι ανήλικοι νταήδες Ρομά

Must Read

Οι ανήλικοι νταήδες που σπέρνουν τον τρόμο στον Πύργο είναι γνωστοί στις Αρχές, αλλά δεν έχουν προσαχθεί ακόμα. Ούτε μετά και τη δημοσιοποίηση από εκείνους, ενός σοκαριστικού βίντεο στο οποίο χαστουκίζουν έναν 14χρονο, ο οποίος έχει υποστεί άγριο εκφοβισμό από τους τρεις Ρομά.

«Μου έλεγαν τι βλακείες κάνεις, του λέω μπορείς να μου πεις τι έκανα και μου λέει όχι και μετά ξεκίνησαν να με βαράνε. Έχουν πει, αν ακούσουμε κάτι, θα έχεις χειροτέρα μπλεξίματα», δήλωσε ο 14χρονος στον ΑΝΤ1, περιγράφοντας τη στιγμή του τελευταίου επεισοδίου.

Ο 14χρονος παρακολουθείται αυτή τη στιγμή από ψυχολόγο, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε, οι ανήλικοι νταήδες ισχυρίστηκαν ότι εκτός από τον ίδιο, έψαχναν και ένα ακόμη άτομο.




Η αρχή του νήματος αυτής της ιστορίας βρίσκεται στον περασμένο Δεκέμβριο, όταν στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου σημειώθηκαν σοβαροί βανδαλισμοί και μπήκε και φωτιά.

Περιγράφει ένας από τους εκπαιδευτικούς: «Μπήκα μέσα, ήταν ένα τεράστιο σύννεφο καπνού. Ξηλωμένα όλα και πολλοί βανδαλισμοί. Καιγόντουσαν πλαστικά, ένα τοπίο βομβαρδισμένο, ξηλωμένες όλες οι πρίζες, σπασμένα όλα τα τζάμια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μεταξύ των όσων βρέθηκαν στο επίκεντρο για την υπόθεση αυτή, ήταν ο 14χρονος και οι νεαροί Ρομά, αλλά για τον πρώτο δεν αποδείχθηκε ποτέ τίποτα, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους.

«Το  παιδί το τρομοκρατούσαν συνέχεια, από το σχολείο είχε ξεκινήσει.  Πήγα στην αστυνομία και μου είπαν να κάνω ή σύσταση ή μήνυση. Το παιδί φοβήθηκε και είπε δεν δίνω ονόματα, γιατί θα μπλέξουμε περισσότερο και θα μου κάνουν μεγαλύτερο κακό», τον χτύπησαν γιατί δεν τους βοηθούσε στη δικαστική διαμάχη, υποστήριξε η μητέρα του 14χρονου, λέγοντας ότι όλος ο εκφοβισμός ήταν σχέδιο για να μη μιλήσει ο γιος της για τα όσα συνέβησαν και ο λόγος που ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο ήταν για να στείλουν μήνυμα σε όποιον άλλο σκοπεύει να στραφεί εναντίον τους.




«Είναι σοκαρισμένος ο μικρός, είναι τρομαγμένος, τώρα να κάθεσαι εκεί να σε σφαλιαρίζουν και να μη κάνεις τίποτα…», σχολίασε ο θείος του 14χρονου, ο οποίος μόλις έκλεισαν τα σχολεία ζήτησε από τους γονείς του και πήγε στο χωριό και δεν έβγαινε από το σπίτι επειδή φοβόταν…

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Γεωργουλόπουλο, δικηγόρο της οικογένειας του 14χρονου, «έχει σχηματιστεί μια δικογραφία η οποία εκκρεμεί στα πλαίσια της προκαταρκτικής στο αστυνομικό τμήμα Πύργου, αναμένεται η προσαγωγή των δραστών, η αναγνώρισή τους και εν συνεχεία η εισαγωγή της υπόθεσης προς εκδίκαση».

Οι ανήλικοι δεν έχουν ακόμα προσαχθεί, έχει γίνει όμως η ταυτοποίησή τους από την Αστυνομία και σύντομα θα κληθούν να καταθέσουν.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This