Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρχίζουν οι καταθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις...

Must Read

Ανήμερα πρωτομηνιά ξεκινά εκ νέου η ανακριτική διαδικασία για την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς παίρνουν σειρά οι καταθέσεις για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, των δύο κοριτσιών της οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή το 2021 και το 2019, αντίστοιχα, με τις εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών ανήλικων παιδιών στην Πάτρα να αναμένονται ραγδαίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 35η τακτική ανακρίτρια, Ευγενία Τζωρτζάτου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση με κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των δύο κοριτσιών την μητέρα τους, έχει καλέσει σήμερα ενώπιον της, προκειμένου να καταθέσει ως πρώτος μάρτυρας, τον παθολογοανατόμο, Χρήστο Ευτυχιάδη, τα ευρήματα του οποίου συνετέλεσαν σημαντικά προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή, για τους θανάτους και της Ίριδας και της Μαλένας.

Αύριο, Παρασκευή, εξάλλου, το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν και οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, οι οποίοι στο 13σέλιδο πόρισμά τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών ήταν ασφυκτικός, «δένοντας» ουσιαστικά την υπόθεση. Η έναρξη των καταθέσεων ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας έρχεται λίγο μετά την αλλαγή συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει την 33χρονη κατηγορούμενη, διαδεχόμενος τον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Πιθανότατα εντός του μήνα αναμένεται και η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, κατηγορία η οποία έχει απαγγελθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ήδη, από την περασμένη άνοιξη. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα πορίσματα των δικαστικών αρχών, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες και των τριών κοριτσιών της, με μόνη διαφορά ότι η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε με τη χρήση κεταμίνης, όπως αποδίδουν οι δικαστικές αρχές στην κατηγορούμενη, ενώ τα άλλα δύο κορίτσια είχαν έναν μαρτυρικό ασφυκτικό θάνατο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This