Θάλεια Κορδαμπάλου: Με στρατιωτικές τιμές το «τελευταίο αντίο» στην αδικοχαμένη ναυτική δόκιμο

Στη μία το μεσημέρι η κηδεία της 19χρονης

Must Read

Σήμερα, στη μία το μεσημέρι, θα γίνει στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχίλλειου στη Λάρισα η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου, με την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα να παραμένει συγκλονισμένη από το χαμό της κατά τη διάρκεια του «παρθενικού» της εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ιταλία.

Το «παρών», σύμφωνα με το onlarissa.gr, θα δώσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Την στρατιωτική ηγεσία θα εκπροσωπήσουν, επίσης, ο αρχηγός ΤΑ, αντιπτέραρχος Γ. Φασούλας και ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, υποστράτηγος Αστ. Σαμαράς, ενώ στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.




Χθες, Τετάρτη 31 Αυγούστου, έφτασε στη Λάρισα η σορός της 19χρονης, με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, το οποίο μετέφερε τη σορό, όπως και τους γονείς της Θάλειας από την Ιταλία. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης, ενώ ακολούθησε αυτοκινητοπομπή προς το σπίτι της άτυχης κοπέλας. Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, η σορός μεταφέρθηκε στο πατρικό σπίτι της 19χρονης, στη συνοικία Παπασταύρου.

Όσον αφορά στη νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης κοπέλας, αυτή ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν εντός των ημερών από την Ιταλία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This