Έπεσαν μηνύσεις: Έξαλλος με την ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου ο πατέρας του βρέφους που δέχθηκε επίθεση

«Αντί να ζητήσει συγγνώμη, θέλει να βγει κι από πάνω;»

Must Read

Σοκαρισμένος και συγκλονισμένος είναι ο Μαρίνος Παπαδάκης, ο πατέρας του οκτώ μηνών βρέφους το οποίο στην Αμμουδάρα στο Ηράκλειο Κρήτης, δέχθηκε επίθεση από λυκόσκυλο την ώρα που η γιαγιά του το είχε πάρει αγκαλιά για να πάνε βόλτα στην παραλία.

Το μωρό εξετάστηκε σήμερα από ιατροδικαστή, ενώ ελήφθησαν και φωτογραφίες των τραυμάτων του για να συμπεριληφθούν στη δικογραφία.




Σύμφωνα με την περιγραφή του πατέρα στο cretapost, το σκίσιμο στο βλέφαρο του παιδιού του είναι μεγάλο, αλλά λόγω μικρής ηλικίας δεν μπορούν να γίνουν ράμματα και τα τραύματα θα αντιμετωπιστούν με αντιβιώσεις και αλοιφές. Τα σωματικά, γιατί τα ψυχικά…

Την ώρα της επίθεσης, ο κ.Παπαδάκης ήταν στη δουλειά και όπως είπε, η πεθερά του πήρε το παιδί να το πάει βόλτα και τότε ο σκύλος βγήκε από την αυλή της γειτόνισσας και άρχισε να δαγκώνει το βρέφος.

«Το λυκόσκυλο χύμηξε πάνω στο παιδί μου να του βγάλει τα μάτια. Έχει σκίσιμο 3 εκατοστά στο μάτι. Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι λύθηκε από το λουρί. Πάντως σίγουρα είναι ένας τεράστιος και άγριος σκύλος».




Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου για σωματική βλάβη, αν και όπως επεσήμανε δεν είχε σκοπό να το κάνει. Όμως, όσο βρισκόταν στο Νοσοκομείο με το παιδί του, ενημερώθηκε από το ΑΤ Μαλεβιζίου ότι η ιδιοκτήτρια είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό.

«Όλη η πολυκατοικία ήταν μπροστά και έβλεπε ένα μωρό στην αγκαλιά του πατέρα του, τα αίματα να τρέχουν και η ιδιοκτήτρια να μου κλείνει το δρόμο λέγοντας ότι ‘δεν είναι αυτό που νομίζεις’  και ‘να σου εξηγήσω’. Ουδέποτε τη χτύπησα. Την έσπρωξα μέσα στον πανικό μου για να μεταφέρω το παιδί μου στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αντί να ζητήσει ένα «συγγνώμη», θέλει να βγει κι από πάνω; Θέλω να δικαιωθεί το μωρό μου. Δεν είμαι άνθρωπος να κάνω κακό σε κανέναν. Η Δικαιοσύνη και ο νόμος ας κρίνουν. Σίγουρα, δε φταίει ο σκύλος αλλά ο ιδιοκτήτης του».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This