Αστυνομικός και πατέρας ανήλικου παιδιού ήταν ο 44χρονος Βαλάντης που πέθανε ξαφνικά εν πλω

Ταξίδευε με το CHAMPIONJET 1 προς Σκόπελο για διακοπές με την οικογένειά του – «Αχ κουμπάρε βιάστηκες...»

Must Read

Ο Χρυσοβαλάντης Καραμπάσης, 44 ετών, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης, είναι ο άνθρωπος που πέθανε ξαφνικά μέσα στο πλοίο CHAMPIONJET 1 τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ μέχρι που διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα, ήταν και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Πήγαινε με την οικογένειά του για διακοπές στη Σκόπελο, με το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Σκιάθος – Σκόπελος– Αλόννησος– Μαντούδι, αλλά λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους κι ενώ  βρισκόταν στο κατάστρωμα του πλοίου, ο Βαλάντης ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στη Σκόπελο, ο 44χρονος με ασθενοφόρο διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανακοίνωση για τον ξαφνικό χαμό του εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας, ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ Χρυσοβαλάντη του Ιωάννη, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων».

«Καλό παράδεισο σε έναν εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο ο οποίος σήμερα έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Καλό παράδεισο Βαλάντη», έγραψε με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Ο κουμπάρος του άτυχου Βαλάντη και συνάδελφός του,  Ιωάννης Πεχλιβανάκης τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook:

«Αχ κουμπάρε Βιάστηκες…

Δεν θα ξεχάσω τα γέλια που κάναμε..τα ταξίδια που πήγαμε..τις ατέλειωτες υπηρεσιακές ώρες και συζητήσεις..

Από εκείνη τη διμοιρία δυστυχώς οι απώλειες συνεχίζονται..Βασίλης Αλέξανδρος Βαλάντης.. Η ζωή δεν ήταν γενναιόδωρη απέναντι σου .. Νωρίς έφυγες..

Δεν θα ξεχάσω τις υπηρεσίες στις Σκουριές, στα γήπεδα που δεν τις ήθελες, τις Παρασκευές που πριν χρόνια πηγαίναμε για ρετσίνα. Δεν θα ξεχάσω όταν σαν υπηρεσία γραφείου μου έλεγες κουμπάρε σαν το κλίμα στις διμοιρίες δεν έχει.

Σε όλες τις συζητήσεις είχες πάντα ένα ΑΓΧΟΣ για το μέλλον.. πάντα κοιτούσες πιο μπροστά.. Δεν θα ξεχάσω τότε που διαγνώστηκες με αυτοάνοσο και την στεναχώρια σου που θα άφηνες τις κλούβες..

Συνάδελφε Σειρά Κουμπάρε καλό ταξίδι.. Και από εκεί πάνω να προσέχεις την οικογένεια σου,και την δεύτερη οικογένεια σου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This