«Δεν φρενάρισε καθόλου και στην απότομη δεξιά, άντε γεια» – Μαρτυρίες για το σοκαριστικό ατύχημα στο Allou Fun Park

Οι στιγμές πανικού – Ποια η κατάσταση των τεσσάρων τραυματιών

Must Read

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα νοσηλεύεται μια 21χρονη, μετά το ατύχημα που συνέβη χθες το βράδυ στο Allou Fun Park, έχοντας μπει με τους φίλους της σε τρενάκι που βρίσκεται σε παιχνίδι του πάρκου.

Ο 24χρονος που ήταν μαζί της, νοσηλεύεται στη χειρουργική πτέρυγα με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα, η τρίτη της παρέας στη νευροχειρουργική κλινική με θλάση στον αγκώνα και διάσειση, ενώ ο τέταρτος, ο 25χρονος που έκανε 12 ράμματα στο κεφάλι και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, επέστρεψε σε νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε έντονη ζαλάδα.




Σύμφωνα με τις περιγραφές, λίγο πριν το τέλος της πορείας που κάνει το τρενάκι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά από την κατηφόρα και οι τέσσερις εκσφενδονίστηκαν και στον περιβάλλοντα χώρο. Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειές τους, υποστηρίζουν ότι το βαγόνι εκτροχιάστηκε, αλλά η διοίκηση του Allou Fun Park τους διαψεύδει και μιλά για ένα ατύχημα στο οποίο «η εταιρεία δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη».




«Δεν υπήρξε κανένας εκτροχιασμός βαγονιού στο παιχνίδι, ενώ η στάθμη νερού που αναφέρθηκε και αυτή ότι δεν ήταν επαρκής, ήταν απόλυτα επαρκής. Η λειτουργία του παιχνιδιού ήταν καθόλα ασφαλής», δήλωσε η υπεύθυνη του λούνα παρκ στο Live News.




«Ο γιος μου είπε “μπαμπά, δεν είχε φρένα, δεν φρενάρισε καθόλου και στην απότομη δεξιά, άντε γεια, δεν ξέρω μου λέει, δεν θυμάμαι, με ξύπνησαν σε κάτι λάσπες. Καταρχήν, το παιδί είναι μπαούλο, το κεφάλι του. Το ένα το μάτι του αρχίζει και μαυρίζει. Ο Στέλιος θυμάται μέχρι την στροφή, από εκεί και πέρα το πώς, μου λέει “μπαμπά, με ξύπνησαν μέσα στα χώματα”», δήλωσε με τη σειρά του στο Mega ο πατέρας ενός από τους τραυματίες.




Ο πατέρας της 21χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ λέει συγκλονισμένος: «Έχει πρόβλημα με τον πενυμονοθώρακα και κακώσεις στον πνεύμονα από τα πλευρά της. Είναι κρίσιμη η κατάσταση για τα πρώτα τρία 24ωρα μας έχουν πει. Δεν ξέραμε εάν ζούσε το παιδί μας γιατί δεν είχαμε καμία επικοινωνία μαζί του».




Στις έρευνες που διεξάγουν αστυνομικοί από τη Νίκαια, ζητείται να διαπιστωθεί αν το βαγόνι εκτροχιάστηκε μαζί με τα παιδιά, όπως υποστηρίζουν οι τραυματίες, ή αν εκτοξεύτηκαν από αυτό και το βαγόνι έμεινε στις ράγες.

Πάντως, υπάρχουν κάμερες στο χώρο που λογικά έχουν καταγράψει τα πάντα και μία από αυτές βρίσκεται στη στροφή που έχει γίνει το ατύχημα.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This