Κατολίσθηση στο Ναυάγιο της Ζακύνθου: Ο σεισμός «έριξε» ολόκληρα βράχια!

Σε λίγη ώρα θα αποφασιστεί εάν θα κλείσει η παραλία

Must Read

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από όταν, ο γνωστός σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι, οι λουόμενοι της παραλίας Ναυάγιο της Ζακύνθου, αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο από ενδεχόμενες κατολισθήσεις σε περίπτωση σεισμικής δόνησης. Σύμφωνα με όσα τόνισε, δεν έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την τοπική διοίκηση.

Ο σεισμός των 5,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ μπορεί ευτυχώς αυτή τη φορά να μην προκάλεσε ζημιές και προβλήματα στους κατοίκους του νησιού, ωστόσο σημειώθηκε μικρή κατολίσθηση στην παραλία του «Ναυαγίου». Υπήρξε αποκόλληση βράχων, ευτυχώς χωρίς την ύπαρξη τραυματισμών. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε λίγη ώρα θα υπάρξει σύσκεψη των αρμοδίων φορέων ώστε να αποφασιστεί αν θα πρέπει να κλείσει για σήμερα ή για τις επόμενες ημέρες η παραλία, ώστε να μην κινδυνέψουν οι λουόμενοι σε περίπτωση μετασεισμού.

Η προφητική ανάρτηση

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά σε ενδεχόμενο κίνδυνο κατολισθήσεων στην πιο φημισμένη παραλία της Ζακύνθου, το Ναυάγιο. Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε ότι «με ένα σεισμό θα καταρρεύσουν» τα βράχια και υπενθύμισε το ατύχημα που έγινε πριν τέσσερα χρόνια, όταν χωρίς καν να γίνει σεισμός, μέρος των πρανών κατέρρευσε με αποτέλεσμα οι τουρίστες να τρέχουν πανικόβλητοι. «Την επόμενη φορά δεν θα είναι ευτυχώς αλλά δυστυχώς».

Διαβάστε ακόμα:

Ισχυρός σεισμός 5,4 Ρίχτερ «ταρακούνησε» Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This