Ατύχημα στο «Allou! Fun Park»: Σοκάρουν οι φωτογραφίες των νεαρών τραυματιών – Καπερνάρος: Μπορεί να πήδηξαν για να αυτοκτονήσουν!

Αυτοψία στο χώρο του παιχνιδιού θα διεξάγει ειδικός πραγματογνώμονας

Must Read

Στα «χαρακώματα» παραμένουν οι δύο πλευρές μετά το αναπάντεχο ατύχημα στο Allou! Fun Park, το οποίο οδήγησε στο τραυματισμό τεσσάρων νέων ανθρώπων, οι οποίοι «εκσφενδονίστηκαν» από το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν και «καρφώθηκαν» στο έδαφος.

Χαρακτηριστική, μάλιστα, της σοβαρότητας της όλης κατάστασης είναι το πόσο σοκαριστικές είναι ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα τραύματα του 25χρονου στο κεφάλι -όπου οι γιατροί του τοποθέτησαν 12 ράμματα- το αφτί και στο στήθος του, ο οποίος είναι εκείνος που τραυματίστηκε ελαφρύτερα από τους τέσσερις. Ο 25χρονος, ο οποίος πήρε εξιτήριο χθες το πρωί, μια ημέρα, δηλαδή, μετά το ατύχημα στο λούνα παρκ του Ρέντη, δήλωσε πως ένιωθε πονοκεφάλους και ζαλάδες, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Φωτογραφίες του 25χρονου τραυματία, κατά τη νοσηλεία του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τέσσερις νέοι θα παραμείνουν νοσηλευόμενοι στο εν λόγω νοσοκομείο για τουλάχιστον ένα ακόμη 24ωρο, με την κατάσταση της υγείας της 21χρονης να χαρακτηρίζεται η πιο κρίσιμη, καθώς παραμένει στη ΜΕΘ με θλάσεις στον πνεύμονα και σπασμένα πλευρά, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την σταθεροποιήσουν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νύχτας η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να της μεταγγίσουν αίμα, να την επαναφέρουν.

Με ρήξη σπλήνας, εξάλλου, νοσηλεύεται ο 24χρονος νεαρός, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, καθώς προς ώρας κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία του στη Χειρουργική Κλινική, ενώ όσον αφορά στην 22χρονη της παρέας, η οποία νοσηλεύεται με διάσειση και θλάση στον αγκώνα, υποβλήθηκε το πρωί σε νέες εξετάσεις και τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας της.




Η εταιρεία επιμένει στη θέση της

Η εταιρεία, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της είχε τονίσει πως το παιχνίδι είχε ελεγχθεί και λειτουργούσε κανονικά, χωρίς προβλήματα, επέστρεψε σήμερα το πρωί με νέα ανακοίνωση, στην οποία τόνισε πως είναι στο πλευρό των τραυματιών. «Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος», καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Έκπληξη, ωστόσο, προκαλούν οι δηλώσεις του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των τεσσάρων νέων στο δικαστήριο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για ενδεχόμενη… απόπειρα αυτοκτονίας τους, υποστηρίζοντας πως θα ερευνήσουν ακόμη και την πιθανότητα «την ώρα που λειτουργούσε ομαλότατα το μηχάνημα, αυτοί πήδηξαν για να αυτοκτονήσουν»!




Όπως αναφέραμε νωρίτερα, πάντως, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι κάμερες ασφαλείας ήταν απενεργοποιημένες, ενώ όσες λειτουργούν είναι απλά καταγραφικές, αφού δεν επιτρέπεται να κρατούν αρχείο λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα. Μέσα στις επόμενες ώρες, ειδικός πραγματογνώμονας αναμένεται να κάνει αυτοψία στο χώρο του παιχνιδιού La Isla, στο Allou Fun Park, προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η μοιραία πρόσκρουση.

Η πραγματογνωμοσύνη διεξάγεται στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης που διέταξε η Εισαγγελία για το συμβάν και τα αποτελέσματα της, τα οποία αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα να ρίξουν «φως» στα αίτια του ατυχήματος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This